Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Sydhavsøernes Servicecenter
Stubbekøbingvej 96 B
4800  Nykøbing F
sc.sydhavsoerne@domea.dk
Telefon: 76444050
Kontortid
Mandag til fredag kl. 9-12
Torsdag kl. 15-16:30

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL VESTENSBORG ALLE- ALLE BOLIGERNE, OPGANGENE OG ELVATORER ER RØGFRI

 

Boligerne

-72 attraktive boliger – beliggende op ad Nykøbings uddannelse- og sportscentre.

Boligerne er veldisponerede med entré, åbne køkken-alrum og store værelser. De mange hjørneboliger får dagslys fra to sider. Badeværelserne er med væghængte toiletter, klinker på gulve og fliser i brusearealer. Et lyst, centralt trapperum med elevator giver en kort adgang til boligerne.

Boligerne opvarmes via gulvvarme i alle rum. Varmeforsyning er fjernvarme. Decentral ventilation med varmegenindvinding vil sørge for konstant frisk luft til boligerne uden trækgener. Boligerne er forsynet med induktionskogeplade og indbygningsovn i god arbejdshøjde. Boligerne er herudover forberedt til køleskab, 45 cm opvaskemaskine i køkkenet og vaskesøjle på badeværelset. (som du selv medbringer). Der er forberedt til fiber-internet og TV på Fibias net.

 

Afdelingen

-Velfungerende afdeling tæt på by og natur

Vestervang er beliggende på Nørrebro i den nordlige del af Nykøbing F, tæt på centrum og samtidig ud til grønne områder.

De tre punkthuse ligger i et grønt område med adgang til stisystemer, der forbinder området med byen og områdets skoler. Punkthusene er i fire etager med seks boliger på hver etage, der alle har flot udsyn over området. I stueetagen har boligerne adgang til egne terrasser og i de øvrige etager, er der franske altaner med et dreje/kip vindue, der vil kunne åbne op til den omgivende natur.

                       

Nærområdet

- By, skov og vand, alt er inden for rækkevidde

De grønne arealer vil fremstå med enggræs og stier med slotsgrus Den store p-plads giver nem og tæt parkeringsmulighed for boligerne, og de er belagt med sten, der kan nedsive regnvandet. Der er gode depotrum i flotte, træbeklædte bygninger tæt ved indgangene.

Alle boliger ligger yderst centralt i forhold til centrum af Nykøbing F samt den skønne natur omkring. Der er blot 50 m til nærmeste busstop og 1 km til banegården, som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Der er både daginstitutioner, sports- og svømmehal i gåafstand. Nykøbing F fremstår som "hovedstaden" på Lolland/Falster, og byder på en bred vifte af dagligvare- og specialbutikker, biograf og revy.

Lejemål i afdelingen