Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Boligsocial rådgiver

Har du lyst til at tage del i et meningsfuldt arbejde mod social bæredygtighed? Brænder du for at gøre en sand forskel for mennesker, som er i en sårbar eller vanskelig situation? Og har du erfaring med rådgivning og socialt arbejde inden for det boligsociale område? Så læs med her:

Vi søger en boligsocial økonomisk rådgiver, der vil være en del af vores stærke Beboerrådgivningsteam, som yder social- og økonomisk rådgivning til vores boligselskabers beboere. Dit arbejde vil være en kilde til forandring og håb for mange. 

Beboerrådgivning der gør en forskel

Det er den boligsociale rådgivers opgave at tage sig af en mangfoldighed af opgaver i forbindelse med at indgå i arbejdet med social bæredygtighed i Domea.dk. Du vil have en varieret og udfordrende rolle, hvor du håndterer vigtige opgaver som økonomisk rådgivning, bekymringsfunktionen og støtte til beboere, som skal genhuses (stillingen er ikke en genhusningskonsulent).

Du bliver en del af Beboerrådgivningen i Domea.dk, hvor du er bindeled mellem stabsfunktioner som jura, inkasso, Beboerrådgivningen og driften hos de enkelte boligorganisationer samt servicecentret. Derudover vil du have en særlig funktion som social rådgiver overfor de beboere, som skal genhuses i Taastrup.

  • Yde social og økonomisk rådgivning til sårbare og udsatte beboere både via telefonen og fysisk i et boligområde i Høje-Taastrup
  • Udarbejde afdragsordninger, forlig og aftaler med beboere, naboer, kommuner mv. og sikre overholdelse af disse samt opfølgning med parterne i sagen, både telefonisk og skriftligt
  • Gå i dialog og kommunikere med beboere, driftspersonale, bestyrelser og kolleger
  • Forebygge/løse evt. konflikter omkring beboersager både i forhold til naboer og kolleger
  • Bidrage til at udvikle Domea.dk’s kvalitetsmodel for økonomisk rådgivning samt udarbejdelse af statistik og forretningsgange i funktionen i samarbejde med dine kollegaer.

Fleksibel arbejdsplads og gode rammer

Du vil blive en del af et stærkt fagligt team, hvor gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig omgangstone samt stor støtte til hinanden indrammer hverdagen. Vi tror på, at selvstændighed i opgaveløsningen samt spændende opgaver og fleksibilitet i jobbet giver de mest tilfredse medarbejdere og derigennem gør, at vi sammen opnår de bedste resultater. I rollen tilbydes du: 

  • En projektansættelse foreløbigt i et år frem til 31/7-2025 med en ugentlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost. Der er mulighed for forlængelse. Vi prioriterer en sund balance mellem arbejdstid og fritid højt, hvorfor hjemmearbejde også er en mulighed
  • Gode ansættelsesvilkår, kantineordning samt sundheds- og behandlingsforsikringagligt dygtige kollegaer at sparre med, og som glæder sig til at samarbejde med dig, samt en bred opgaveportefølje
  • Gode udviklingsmuligheder med fokus på løbende kompetenceudvikling.

Du bliver en del af en stærk organisation, som på landsplan er ca. 600 medarbejdere. Dit arbejdssted bliver i Domea.dk’s Landscenter i Høje-Taastrup, med få minutters gang fra stationen og gratis parkering.  

Din profil

For at du kan få succes i stillingen, er det vigtigt, at du tager ejerskab for opgaven fra A-Z, samt at du har en høj grad af empati, og derfor har nemt ved at opbygge gode relationer til samarbejdsparter med forskellige fagligheder. Derudover forestiller vi os at du har:

  • En socialfaglig uddannelse og baggrund som fx socialrådgiver 
  • Arbejdet med udsatte borgere, eller borgere i restance, samt viden om psykisk syge borgere, komplekse sociale sager, udsathed 
  • Indgående kendskab til sociallovgivningen og kommuners opgave og funktion som service/myndighed
  • Evt. erfaring med konfliktmægling
  • Stærke kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt samt systematisk og velorganiseret i din tilgang
  • Politisk flair og erfaring med at arbejde i en politisk organisation.

Det er derudover nødvendigt, at du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed.

Vi hører gerne fra dig

Send os blot dit CV - bemærk det ikke er nødvendigt at skrive en ansøgning. Skriv dog gerne et par linjer i dit CV om din motivation for at søge dette job. Ansøgningsfrist er den 5. maj 2024. Samtaler forventes afholdt løbende i maj måned. Vi forestiller os tiltrædelse 1. august.

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for bæredygtige indsatser Katja Lindblad-Clausen på 2232 5504, eller boligsocial rådgiver Sara Ishøj Langkjær på 2032 4664.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo. 


Søg jobbet