Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicekoordinator til servicecenter i Give 

Er du imødekommende, struktureret og løsningsorienteret? Vil du bidrage til, at teamet hver dag når i mål med de fælles opgaver til gavn for vores beboere? Så er du måske vores nye servicekoordinator i Servicecenter Give.

Administrativt omdrejningspunkt

Som servicekoordinator bliver du bindeleddet mellem beboere og driftspersonale og det administrative omdrejningspunkt, der skal være med til at sikre, at alle beboere og bestyrelser får god hjælp, når de henvender sig – hver gang. Du får din daglige arbejdsplads på servicecenteret i Give. Vi har et samarbejde med Servicecenter Horsens, hvor du skal forvente at være 1 dag om ugen sammen de 2 servicekoordinatorkollegaer, der er på servicecentret. I det daglige refererer du til kundechefen. 

I Servicecenter Give er vi et team på i alt 9 medarbejdere, som sammen servicerer vores beboere og bestyrelser og varetager driften af boligselskabets 18 afdelinger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Besvare henvendelser fra boligselskabets beboere - både telefonisk og personligt
  • Booke servicecenterets medarbejdere til beboerservice og syn i boligerne og rekvirere eksterne håndværkere til mindre opgaver  
  • Koordinere afholdelse af beboermøder i boligafdelingerne i samarbejde med driftslederne samt lave indkaldelser, kvalitetssikre forslag og skrive referater fra møderne (ca. 10 aftenmøder om året)
  • Understøtte afdelingsbestyrelserne, driftsledere og kundechef med besvarelse af henvendelser, digitale adgange og kasseregnskaber
  • Udarbejde informationsskrivelser, varslinger, henstillinger og øvrig skriftlig kommunikation til beboere og bestyrelser  
  • Diverse administrative og praktiske opgaver i forbindelse med dagligdagen på servicecenteret, fx bestilling af IT-udstyr, planlægning af personalemøder m.v.  

Vi tilbyder

Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi tilbyder derudover:

  • En 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpauser
  • God lønpakke, inkl. sundheds- og behandlingsforsikring
  • En opgaveportefølje med mangeartede opgaver, hvor ingen dage er ens
  • Et job, hvor din hjælp gør en positiv forskel for vores beboere.

Hvem er du?

For at du får succes i stillingen, er det vigtigt, at du tager ejerskab for opgaverne fra start til slut. Derudover forestiller vi os at du:

  • Har en relevant kontoruddannelse eller tilsvarende erfaring
  • Er hjemmevant i Office-pakken og har flair for at bruge IT-systemer
  • Har erfaring med kundebetjening
  • Er flydende på dansk i skrift og tale.

Vi hører gerne fra dig

Send os blot dit CV – bemærk at ansøgning ikke er nødvendig. Skriv dog gerne et par linjer i dit CV om din motivation for at søge dette job. Fristen for at søge jobbet er den 1. maj 2024. Bemærk, vi indkalder til samtale løbende.

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kundechef Lars Todbjerg-Hansen på mobil 21 34 24 23.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der til sammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Søg jobbet