Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Kundechef til at lede driften af Humlebæk Boligselskab

Er du beslutningsdygtig, har du ledererfaring og motiveres du af at udvikle dine ledere og medarbejdere til at yde deres bedste? Trives du i en selvstændig rolle med stor indflydelse, og har du flair for at begå dig i en politisk ledet organisation? Så læs med her:  

Ledelse, udvikling og stor indflydelse

Som vores nye kundechef får du ansvaret for den daglige ledelse af Humlebæk Boligselskab og det tilhørende Servicecenter. Dit team består af 10 medarbejdere og 2 driftsledere, og du refererer til Regionsdirektør Øst, der sidder i Domea.dk i Høje Taastrup. I det daglige er du bindeled mellem servicecentret og selskabets organisationsbestyrelse, og du spiller en væsentlig rolle i at udvikle og drive boligselskabets strategi for Humlebæk Boligselskab. Du får en bred kontaktflade med alle dele af beboerdemokratiet, eksterne samarbejdspartnere, samt et tæt samarbejde med dine kollegaer i Domea.dk, som er fagfunktioner med speciale i byggeri, jura, forvaltning, økonomi, HR, kommunikation, IT m.v. Boligerne og deres beliggenhed er attraktive, og beboerdemokratiet vil du opleve som engageret og udviklingsorienteret.

Dine primære arbejdsopgaver er at: 

  • Bistå boligselskabet i at udleve bestyrelsernes strategisk mål og visioner
  • Lede og udvikle servicecentret, så der altid tages udgangspunkt i kundens ønsker og behov
  • Lede dit team, skabe høj trivsel og kontinuerligt udvikle dem og deres kompetencer
  • Stå i spidsen for en daglig ansvarsfuld drift, samt økonomistyring af boligselskabets afdelinger
  • Rådgive, planlægge og afholde møder med bestyrelserne, såvel i dags- som i aftentimerne.

Vi tilbyder  

Vi tilbyder en ansvarsfuld lederrolle, hvor dine inputs og beslutninger har stor betydning for både lederteamet, medarbejderne samt beboerne i boligselskabet. Vi tilbyder derudover: 

  • En konkurrencedygtig lønpakke samt sundheds- og behandlingsforsikring
  • Stor frihed under ansvar og fleksibilitet til at planlægge egen arbejdsdag
  • Et job med mangeartede opgaver, samt ledelse af ledere 
  • Et stærkt kundechef-netværk at sparre med både på Sjælland og i resten af Danmark
  • God mulighed for kompetenceudvikling og for at udvikle dig personligt som leder.

Stærk i drift, ledelse og til at skabe gode relationer

For at du lander godt i stillingen, skal det ligge dig naturligt at lave relationsarbejde, ligesom du forstår vigtigheden i god kommunikation med alle typer mennesker – også i pressede situationer. Du forstår at holde struktur i en omskiftelig hverdag, og du har flair for at se, hvornår hvilke parter skal involveres i hvilke sammenhænge. Derudover forestiller vi os at du: 

  • Har ledelseserfaring fx fra en driftsorganisation
  • Har en baggrund eller uddannelse inden for fx ledelse, drift, økonomi, forvaltning eller byggeri
  • Er beslutningsdygtig – både som personaleleder og i rollens mange andre aspekter   
  • Har flair for budget og regnskaber
  • Har en god forståelse for bygningsdrift og kundeservice.

Vi hører gerne fra dig

Send os blot dit CV – bemærk, det ikke er nødvendigt at skrive en ansøgning. Skriv dog gerne et par linjer i dit CV om din motivation for at søge dette job. Ansøgningsfrist er søndag den 5. maj 2024

Vil du høre mere om jobbet og om Domea.dk, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Uffe Andreasen på 20 11 68 06.

Ved ansættelse skal der vises straffeattest og anmærkningsfri børneattest.

Om Humlebæk Boligselskab

Selskabet har i alt 1045 lejemål fordelt på 15 afdelinger i Fredensborg og Humlebæk, og er dermed Fredensborg Kommunes største boligorganisation. Humlebæk Boligselskab lægger vægt på både medlemsbestemmelse og selvstændighed for beboerne med missionen om at være: ”Det bedste sted at bo og arbejde”. Det betyder bl.a. økonomisk ansvarlighed, en høj boligstandard, attraktive boligområder, et højt driftsserviceniveau, en god medarbejdertrivsel og et stort fællesskab og samhørighed mellem afdelingerne. Du vil i det daglige sidde i Humlebæk Boligselskabs Servicecenter, Baunebjergvej 283, 3050 Humlebæk.

Humlebæk Boligselskab administreres af Domea.dk, som er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Domea.dk’s kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner.

Søg jobbet