Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ejendomsfunktionær til ejendomsservice

Har du et godt håndværksmæssigt øje? Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens? Og en hverdag med en kombination af både selvstændighed og samarbejde i et team?

Dit job – en alsidig hverdag

Din alsidige hverdag vil primært omfatte beboerservice i Domea Aalborg, der er tilknyttet Servicecenter Bolig Nord. I tæt samarbejde med dine kolleger får du det daglige ansvar for:

  • Beboerservice og småreparationer 
  • Renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af de grønne områder, herunder plantepleje
  • Vedligeholdelse af maskiner og værktøj
  • Øvrige forefaldende opgaver.

Godt sammenhold og kollegaer med hvert sit håndværk

Du bliver en del af et team med kolleger med mange forskellige kompetencer, og hvor vi alle vægter højt at hjælpe hinanden og samarbejde om tingene – også når det driller. Vi tager alle ejerskab for opgaverne i teamet samt dem vi hver især får tildelt. 

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke, at optimering af vores måde at gøre tingene på, samt at turde udvikle på nye gode ideer, ligger os meget på sinde og prioriteres i hverdagen. Generelt for os alle er, at vi motiveres af at gøre det bedste for beboerne i afdelingerne. 

Vi tilbyder – gode vilkår og kollegaer der samarbejder 

Vi har det godt sammen i teamet, og vi tror på, at variation i opgaverne, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver glade medarbejdere. Vi kan tilbyde:

  • Gode kontraktforhold, herunder løn og pension i henhold til gældende overenskomst
  • Sundheds- og behandlingsforsikring, og du bliver også omfattet af sundhedsordning hos Pension Danmark 
  • En god introduktion til dine nye arbejdsopgaver og til din nye arbejdsplads
  • Mødetider er mandag til torsdag 07.00-15.30, fredag 07.00-12.00.

Din nærmeste leder bliver driftslederen  , som vil støtte dig og sikre, at du trives i rollen og samarbejdet.

Om dig – erfaring med arbejde i de grønne områder

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling og har et godt håndværksmæssigt øje, men din konkrete baggrund er ikke det afgørende. Vi vægter derimod følgende kvalifikationer højt:

  • Fortrolighed med brug af Iphone og tablet 
  • Evnen til at arbejde både i team og selvstændigt – du vil i høj grad få indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne opgaver
  • Er venlig og har en imødekommende optræden overfor beboerne 
  • Gyldigt kørekort.

Ved ansættelse skal der vises straffeattest og anmærkningsfri børneattest.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, kan du ringe til driftsservicechef Lars Færch på 24415863 eller ejendomsmester Kasper Kallestrup på 40232246.

Vi ønsker kun dit opdaterede CV - en ansøgning er ikke et krav, men skriv gerne et par linjer i CV’et om din motivation for netop dette job. Der er ansøgningsfrist den onsdag den 22. maj 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Søg jobbet