Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Her kan du se udvalgte almene boliger, som står ledige nu og er klar til nye beboere. Klik på pilen herover, og vælg region.
Se alle ledige boliger
Domea.dk Magasinet

Nyt beboermagasin på gaden

I det nyeste nummer af Domea.dk magasinet kan du bl.a. møde Kaj Armann, der i sine år som borgmester i Løgumkloster Kommune valgte at flytte i seniorbofællesskab, du kan læse om Bydelsmødrene, der gør en kæmpe forskel for andre kvinder, og du kan lære, hvordan du kan spise af naturen i dit boligkvarter. God fornøjelse!

Læs magasinet online her

Følg magasinet på Facebook

A-post udgår

Send os din email

Fra 1. januar 2017 er det ikke længere muligt at sende A-breve. Hos Domea.dk vil vi gerne kommunikere digitalt med beboere og ansøgere på venteliste for at opretholde en god og hurtig service. Derfor har vi brug for din email.

Send os din email

Nybyggerier og renoveringer

Cimbria Parken i Aabenraa

102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte.
Se mere

Kirsebærbakken i Hillerød

I Hillerød bygges 56 nye bæredygtige familieboliger under navnet Kirsebærbakken.
Se mere

Bataljonen i Ringsted

Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted opfører 92 familieboliger, som spænder fra ca. 34 til 102m2, fordelt på 2-, 3- og 4-rums boliger. Det forventes, at de første beboere kan flytte ind i slutningen af 2019.
Se mere