Nyheder - BS Domea Vejle-Børkop afd 12

Videre til indhold | Videre til menunavigation

Nyheder

fbannner_660.jpg
13.07.16
​🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Tillykke her er vore nye hjemmeside, hvor vi i afd. bestyrelsen under NYHEDER har fået mulighed for, at holde jer løbende orientere om, hvad der sker i Mølholm Have. 
Vi håber rigtig mange vil bruge den nye mulighed.

En af de nærmeste dage vil der blive sat at skilt på containerne til papir og karton, da vi er blevet orienteret om, at andre inc. Posten kommer papir, der ikke vedrører Mølholm Have, heri. Vi betaler heldigvis ikke efter vægt.

Alle 11 pladser til cykler i det "sorte skur" er igen blevet lejet indtil den 31. maj 2017. Der er en person på venteliste.

Mvh. afd.  som ønsker alle en rigtig god sommer.

17.07.16
​​Vi er opmærksomme på at den vinduespudsning , vi har fået af det nye firma (vi har skiftet vinduespudser da det ny firma er billigere) ikke lever op til den standard , vi plejer at have, og det har vi gjort det nye firma opmærksom på. Der vil i en periode være pletter på vinduet, da der tidligere er vasket med et andet middel. Vi vil gøre vore driftsleder opmærksom på problemet når han vender tilbage fra ferie. 
Hilsen afd. Bestyrelsen.

22.07.16
Vi er godt klar over, at der er nogle containere​, der er meget fulde. De til plast og metal skulle have været tømt i dag, som I kan se på skiltet. Det lader ikke til, det sker, måske har de ferie !!
Domea har ikke fået besked om ændrede tømningstider p.g.af ferien. Vi vil snarest bestille en container mere til plast og metal.
Husk at papkasser skal gøres flade, så kan der være meget mere i containerne.
God weekend her i sommervarmen.
Hilsen afd. bestyrelsen.

10.09.16.
Efter at have klaget over den dårlige vinduesvaskning, har vi fået vasket vinduer igen uden den store forbedring. Vi er i afd. bestyrelsen enige om, at det ikke er godt nok, vinduerne var næsten renere, inden de blev vasket. Vi tager en fornyet drøftelse med Domea. 
Der er laver en ny aftale med Vejle kommune om at de kommer og tømmer containerne​ hver 14 dag i stedet for 1 gang om mdr.
Hilsen afd.bestyrelsen.
 
23.09.16
Vores tidligere vinduespudser kommer igen i opktober og derefter hver 2. mdr. som han plejer. Det bliver dejligt at få rene vinduer igen.
 
Der har i den sidste tid været nogen der bruger parkeringspladserne ud mod Mølholm Landevje som pendler pladser. Vi har derfor bestilt et parkering forbudtskilt for de der ikke har et ærende til Mølholm Have. skiltet vil blive sat på lygtepælen ved indkørslen. Det må vi håbe hjælper.
 
De store poser der er i affaldskontainerne - særlig den til grønne poser- skal skiftes da de er rådnet op af væske fra det organiske affald. Husk at lukke luften ud af de Grønne poser inden i lukker dem, da de ellers kan sprænges når der smides andre poser ned på dem. Det er en bekostelig affære at skifte en poser.
Vi har også bedt om at Containerne bliver rengjorte udvendig. 
 
Det ser ud til at Det har hjulpet at vi får containerne til plast og metal samt pap tømt hyppigere, der er ikke overfyldte mere.
 
Med venlig hilsen og god weekend afd. bestyrelsen / Jane
  • Mølholm Have
  • Mølholm Landevej
  • 7100 Vejle
  • En del af