Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Hvert år er der personer, som oplever at blive sat ud af deres bolig, fordi de ikke har betalt deres husleje. Erfaringer viser, at mange af tilfældene kunne være undgået, hvis de berørte havde fået hjælp til fx at administrere deres gæld eller søge ydelser, de ikke var klar over, de var berettiget til.

Har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Er du fx kommet bagud med regningerne og huslejen? Så er der hjælp at hente hos organisationer, som giver gratis økonomisk rådgivning.

Domea.dk har indgået en aftale med Forbrugerrådet Tænks gældsrådgivning, og her på siderne kan du få gode råd og vejledning og se, hvor du kan få gratis økonomisk rådgivning af en af de 160 frivillige rådgivere.