Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ejendomskontor

AKACIEPARK
Farum Hovedgade 54
3520  Farum
nordtoft@mail.dk
Telefon: 76 44 48 50
Kontortid
Mandag til Fredag fra kl. 08:00 til kl. 10:00 for personlig og telefonisk henvendelse

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL AKACIEPARK
- Boliger med plads til fordybelse
I udkanten af Farum finder du afdelingen Akaciepark. Boligerne er opført som rækkehuse i 1992 og er fordelt over flere bygninger. Rækkehusene i ét plan benyttes som ældreboliger og rækkehusene i to plan med svalegang, benyttes som ungdomsboliger. Bebyggelsen er opført i gule mursten og omgivet af træer og velholdte grønne græsarealer med opstillede bordbænkesæt. Området er inddelt med egne stisystemer der gør det nemt og sikkert at færdes i området. 
Afdelingen byder herudover på fællesvaskeri, bestående af én vaskemaskine og én tørretumbler, brugen heraf forbrugsafregnes.
Placeret ved ungdomsboligerne er et udendørs cykelskur, og der er mulighed for fri parkering på de fælles parkeringsområder.
I afdelingen er desuden mulighed for at leje fælleslokale via bestyrelsen.
Det er i afdelingen besluttet at beboere i ældreboligerne har mulighed for at holde et husdyr (hund/kat) samt mindre husdyr. For beboere i ungdomsboligerne er det tilladt at holde mindre husdyr. Der skal søges tilladelse på ejendomskontoret hertil.

Lejemål i afdelingen