Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Horsens
Emil Møllers Gade 41, 1.sal
8700  Horsens
sc.horsens@domea.dk
Telefon: 76 44 46 50
Kontortid
Mandag - fredag 9.00 - 12.00,
torsdag tillige 15.00 - 17.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET DOMEA HEDENSTED - TØRRING
- Skønne familieboliger tæt ved by og natur

De skønne etplansrækkehuse på Fuglevænget blev opført i år 1996, mens etplansrækkehusene på Fugleparken blev opført i 1989. De familievenlige boliger har alle både egen lille have og terrasse, hvor fuglesang og morgenkaffen kan nydes i ro og mag. Til børnene er der en herlig lille legeplads tilknyttet afdelingen, og om aftenen kan der medbringes en grill, hvor naboer kan samles ved de dejlige grønne græsarealer, og sidde ved bordbænkesættene og nyde den dejlige grillmad.
Afdelingens beboere har mulighed for at låne fælleslokalet kvit og frit, hvor der er plads til omkring 35 personer. Selvom der er mulighed for at tilslutte vaskemaskine i boligerne, så er der også et fællesvaskeri tilknyttet afdelingen, som mod betaling kan benyttes.

Lejemål i afdelingen