Bestyrelsen

Medlem Vakant 6103

Servicecenter

Servicecenter Horsens
Emil Møllers Gade 41, 1.sal
8700  Horsens
sc.horsens@domea.dk
Telefon: 76 44 46 50
Kontortid
Mandag - fredag 9.00 - 12.00,
torsdag tillige 15.00 - 17.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET DOMEA JUELSMINDE AFD. 3
- Skønne boliger i fredeligt naturområde
Afdelingen huser både toplan- og etplansvillaer samt rækkehuse, så der er noget til enhver smag. Fælles for boligerne er at alle lejemålene er i et plan, der skal dog tages højde for, at på Barrit Langgade ligger nogle af lejemålene på 1. sal.
Boligerne på Vævergade har indvendige trappetrin, mens boligerne på Bakkesvinget og Midterfolden har brede dørkamme og ingen indvendige trin. I 1990'erne er der foregået en renovering af badeværelserne på Bakkesvinget, så badeværelserne i dag står meget rummelige.
På Barrit Langgade er boligerne opført i hvide mursten med hvide vinduer, mens de resterende boliger på de andre adresser har gule murstenshuse med hvide vinduer. Boligernes placering i udkanten af byen er med til at skabe en meget hyggelig samt landlig stemning.
Skal der holdes store sociale arrangementer eller fødselsdage, så kan beboerne leje det fælleslokale der ligger på Syrenvænget i afdeling 61-1. Afdelingen har derudover skønne græsarealer, og på Midterfolden kan solen nydes ved de tilhørende bordbænkesæt.
Til boligerne på Barrit Langgade er der cykelskure, hvorimod boligerne på Vævergade, Bakkesvinget og Midterfolden har et loftrum tilknyttet hvert lejemål. Boligerne på Midterfolden har udover loftrummet, også et skur tilknyttet til hvert lejemål.

Lejemål i afdelingen