Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Sydhavsøernes Servicecenter
Stubbekøbingvej 96 B
4800  Nykøbing F
sc.sydhavsoerne@domea.dk
Telefon: 76444050
Kontortid
Mandag til fredag kl. 9-12
Torsdag kl. 15-16:30

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL VENDSYSSELVEJ M.FL
OBS: vedr. renovering af Vendsysselvej og Aage Sørensensgade:
Vendsysselvej og Aage Sørensensgade skal i gang med en gennemgribende helhedsplan med start i oktober 2022.
Boligerne bliver på den baggrund kun udlejet på tidsbegrænsede lejekontrakter - gældende frem til den 14. oktober 2022, hvor lejemålet opsiges uden yderligere varsel. Lejemålet skal således fraflyttes senest den 1. oktober 2022.

Afdelingen
- Varierende boligtyper med god beliggenhed i Nykøbing F

Afdelingen består af boliger, som alle ligger nær centrum af Nykøbing F. Her er en mangfoldighed af ungdomsboliger, over familie- til ældreboliger, hver med sine kvaliteter. Overalt er der fælles velplejede udearealer med græs, buske og træer.  Afdelingen råder over et mindre fælleslokale på Vendsysselvej, som kan lejes efter aftale med bestyrelsen. På Vendsysselvej og Aage Sørensensgade findes et antal garager, som kan lejes efter venteliste.

Boligerne på Vendsysselvej
- Store grønne arealer og nyttehaver

Lejlighederne ligger placeret i fire blokke fra årene 1963-1966. Alle lejligheder har altan. Fra de øverste boliger i nr. 26-36 og 38-48 er der udsigt over Guldborgsund. Bortset fra en del af køkkenerne, hvor der er vinyl på gulvet, er der bøgeparket overalt. Der er faste skabe i alle lejligheder, som desuden har brusebadeværelse og separat, rummeligt køkken med spiseplads og skabselementer af varierende udseende. Der medfølger komfur og emhætte. Der kan ansøges om tilladelse til at opstille vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet. Der kan være installation til dette fra en tidligere beboer. Er der ikke det, afholdes udgiften af lejer. Omkring bygningerne er der store grønne områder med både legeplads, bordbænkesæt og mulighed for boldspil. Desuden er der etableret attraktive nyttehaver, som beboerne kan leje gennem bestyrelsen. Der er fælles cykelkælder, og der hører et privat kælderrum til hvert lejemål.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Boligerne på Aage Sørensensgade
- Tæt på uddannelsessteder, vandet og indkøb

Her er tale om en rødstensejendom på tre etager, bynært beliggende. Alle gulve er af træ, og boligen rummer brusebadeværelse og separat køkken med de oprindelige, gedigne snedkerfremstillede skabe og skuffer. Enkelte lejemål har nyere elementkøkkener. Der medfølger komfur.  Der er fælles cykelkælder, og der hører et privat kælderrum med til hvert lejemål.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Boligerne på Kringelborg Allé
- Ved grønne områder og CELF

Lige ved golfbanens grønne områder og tæt på CELF og øvrige uddannelsesinstitutioner ligger denne bygning i tre etager, som oprindelig har fungeret som ladebygning. Alt er totalrenoveret og omdannet til moderne lejligheder. Boligernes køkkener er påbegyndt renovering i 2015. På fællesområdet er det muligt at mødes og grille ved den fællesgrill, som stilles til rådighed. Der er fælles cykelskur. Boligerne er belagt med parketgulve i bøg. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og har hvide skabselementer. Enkelte køkkener har trinette, som udskiftes ved nedbrud. Der medfølger køleskab med frostboks, to separate nedfældede kogeplader og emhætte. Boligen indeholder desuden et badeværelse med vinyl på gulvet og lyse vægge. Her findes toilet, håndvask og brusehjørne. Boligerne i stueetagen har en lille privat terrasse.
Forbrug: Vand og el er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb.

Boligerne på Fromsgade
- Moderne boliger med stor atriumgård

Ældreboligerne ligger i en firelænget bygning i ét plan. Bygningen danner ramme om en dejlig, glasoverdækket atriumgård. Her er læ for vejr og vind, og beboerne tilbringer derfor ofte tid her. Boligerne har bøgeparket overalt. Der er faste skabe, og udeladelsen af dørtrin betyder, at en kørestol nemt vil kunne komme omkring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og der medfølger køleskab med frostboks, to nedfældede kogeplader og centralt udsugningsanlæg. Indgang til brusebadeværelset sker gennem en skydedør. Rummet er forsynet med klinker på det opvarmede gulv og lyse fliser på væggene. Håndvasken er justerbar i højden. Der er installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der hører et skur med til hvert lejemål.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Nærområdet
- Uddannelse, byliv, skov og vand, alt er inden for rækkevidde
Alle boliger ligger yderst centralt i forhold til centrum af Nykøbing F samt den skønne natur omkring. Der er max. 100 m til nærmeste busstop og 1 km til banegården, som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Vi har Lindeskovskolen eller Østre Skole i gå- eller cykelafstand, og en bred vifte af uddannelsessteder i nabolaget. F.eks. SOSU, Katedralskolen, Handelsskolen med overbygning og management-uddannelsen. Centralt i byen findes både daginstitutioner, sports- og svømmehal. Nykøbing F. fremstår som "hovedstaden" på Lolland/Falster, og har en række dagligvare- og specialbutikker, biograf og revy. Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; 10 km, så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro, er mulighederne mange; Sønder Kohave, Ravnstrup Skov eller statsskoven Hamborg Skov. Alt er muligt i og omkring Nykøbing F.
 
Ventetider
Ansøgere som kommer længst væk fra og som studerer i Nykøbing har fortrinsret til ungdomsboligerne på Kringelborg.

I familieboligerne er ventetiden på en stuelejlighed længere end ovenfor anført.
 
Fleksibel udlejning
Boligselskabet Vendersbo og Guldborgsund Kommune har indgået aftale om en mere fleksibel udlejning i Guldborgsund kommune. Aftalen er gældende for familieboliger.

Særordningen er som følger:
1/8 af de ledige boliger udlejes efter følgende kriterier:

- Erhvervsaktive boligsøgende (dokumentation skal forevises).
- Ældre med særligt behov for en ældreegnet bolig.
- Boligsøgende med fysisk/psykisk handicap.
- Skilsmisseramte familier.

Lejemål i afdelingen