Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Vordingborg
Københavnsvej 5
4760  Vordingborg
sc.vordingborg@domea.dk
Telefon: 76 44 42 00
Kontortid
Mandag - Fredag 09.00-12.00
Telefontid: Mandag - Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL HAVNEFRONTEN
- Boliger med Vordingborgs bedste havudsigt!
I Vordingborgs charmerende Sydhavn ligger Havnefronten, som tilbyder moderne boliger med luksuspræg og en slående udsigt til havnen, Masnedsund og Farøbroerne. Med en bolig i Havnefronten kommer du til at bo i naturskønne omgivelser, og samtidig er du tæt på Vordingborgs centrum med shopping, cafémiljø og foreningsliv. Havnefronten, der stod færdigt i 2007, består af to boligblokke i fem etager.
Efter en gennemgribende renovering i 2013/2014, fremstår det udvendige såvel som det indvendige lyst og moderne. Havnefrontens 76 boliger henvender sig til unge, studerende, enlige, ældre samt familier, og er indrettet med øje for den luksuriøse detalje, og særligt penthouselejlighederne imponerer med en havudsigt i topklasse og egne store terrasser. Begge boligblokke er udstyret med elevator, så det er nemt at komme til din bolig.
Området omkring Havnefronten er en fantastisk kombination af vand og grønne arealer. Der er anlagt et fint spejlbassin og træer mellem blokkene. Der er skønne græsarealer med sjov legeplads til de mindste samt hyggelige bordebænkesæt, hvor dagene kan nydes i godt selskab. Derudover ligger boligerne kun et stenkast fra vandet og en dejlig bred promenade, hvor du kan slentre langs vandkanten sammen med familien eller gode venner, mens du nyder de smukke omgivelser. Der afholdes løbende forskellige arrangementer, herunder en årlig sommerfest, for at skabe en god stemning blandt vore beboere.
Der er gode parkeringsmuligheder, og der er indrettet cykelparkering i kælderen. Bussen går lige uden for døren hver halve time. Det er muligt at lægge sin båd til i Sydhavnen. Du kan kontakte havnekontoret for priser og yderligere information. 

Lejemål i afdelingen