Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Sydhavsøernes Servicecenter
Stubbekøbingvej 96 B
4800  Nykøbing F
sc.sydhavsoerne@domea.dk
Telefon: 76444050
Kontortid
Mandag til fredag kl. 9-12
Torsdag kl. 15-16:30

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL SUNDTOFTEN
- Velfungerende afdeling med godt socialt miljø
Afdelingen er beliggende i Sundby, og dermed på Lolland-siden af Nykøbing F. Både på Linde Allé og i Sundtoften er der grønne fællesarealer, hvor en velfungerende afdelingsbestyrelse tager initiativ til en række sociale arrangementer. Afdelingen rummer et fællesvaskeri og et dejligt stort selskabslokale med køkken og plads til ca. 60 personer, som beboerne kan leje. I Sundtoften findes et antal carporte, som kan lejes efter venteliste.

Boligerne på Sundtoften
- Tæt/lavt byggeri med gode udendørs faciliteter

Rækkehuse som er opført dels i forskudte plan og dels som to-etages bygninger med en lejlighed i stueetagen og en lejlighed på første etage. Der er indvendig trappe til de øverste boliger. Hele herligheden er fra 1980/1982, og er opført i gule sten med tegltag og hvide vinduer og døre. Omkring boligerne er der masser af frodige fællesarealer, flisebelagte torve, petanquebane, legepladser, som er renoveret i 2015, boldbaner, bordbænkesæt, træer og buske. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Elementerne er primært holdt i hvid med bøgekant, men man finder også andre typer. Der medfølger fritstående komfur og en del af boligerne har emhætte. Langt de fleste boliger har installation til opvaskemaskine fra en tidligere beboer. Er dette ikke tilfældet, afholdes udgiften af lejer. Brusebadeværelserne har klinker på gulvet og installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Badeværelserne er blevet udskiftet i 2018. Bortset fra boliger på 1. sal har alle boliger egen have/terrasse, som lejer vedligeholder. Til opbevaring har alle et skur, en del af boligerne har adgang til loftrum og alle boliger i forskudt plan har et loftrum ind over badeværelset og et kryberum under stuen.
Forbrug: Vand og varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Boligerne på Linde Allé
- Moderne boliger med god indretning

Boliger i nr. 48A-F og 86A-J ligger som en del af Lindehaven Plejecenter. De øvrige er rækkehuse, som ligger adskilt fra centret. Alle er de i ét plan og opført i 1995 som handicapvenlige boliger uden dørtrin. Udenfor er der velplejede grønne arealer med buske og bede. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og har lyse skabselementer. Der medfølger køle-fryseskab, to separate kogeplader, miniovn og emhætte. Det er tilladt at have opvaskemaskine. Såfremt der ikke er installation fra en tidligere beboer, betales denne af lejer. I badeværelset mødes man af en behagelig gulvvarme under klinkerne på gulvet. Håndvasken er justerbar, og der er installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der er faste skabe i alle boliger. Alle boliger har egen have/terrasse, som lejer vedligeholder. Rækkehusene udenfor plejecentret har skur til opbevaring mens boliger i centret har et opbevaringsrum for enden af glasgangen.
Forbrug: Vand er inkl. i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Nærområdet
- Nær skov og vand

Nærheden til vandet medfører rige muligheder for udfoldelser i og ved vandet. Det være sig kano, kajak, fiskeri eller et medlemsskab af sejlklubben. Der er 1 km til Guldborgsundcentret og 100 m til Sundskolen og daginstitutioner. Vi er 3 km fra centrum af Nykøbing med et stort udvalg af butikker, biograf og revy samt banegården, som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; en halv times køretur, så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro, er der også råd for det; 10 minutters spadseretur mod syd ligger Engmose, og mod finder vi statsskoven Hamborg Skov. Alt er muligt i og omkring Nykøbing F.
 
Ældreboliger
I afdelingen er der ældreboliger, som ligger et stykke bag den øvrige bebyggelse. Ældreboligerne udlejes gennem kommunen og visitation sker ved henvendelse til pensions- og omsorgsafdelingen.
 
Fleksibel udlejning
Boligselskabet Vendersbo og Guldborgsund Kommune har indgået aftale om en mere fleksibel udlejning i Guldborgsund kommune. Aftalen er gældende for familieboliger.

Særordningen er som følger:
1/8 af de ledige boliger udlejes efter følgende kriterier:

- Erhvervsaktive boligsøgende (dokumentation skal forevises).
- Ældre med særligt behov for en ældreegnet bolig.
- Boligsøgende med fysisk/psykisk handicap.
- Skilsmisseramte familier.

Lejemål i afdelingen