Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Domea Servicecenter Syd
Jernbanegade 3, 1. sal
6230  Rødekro
sc.syd@domea.dk
Telefon: 76 44 44 50
Kontortid
Mandag - fredag kl. 9.00-12.00 og torsdag tillige
kl. 13:00-15:30.

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL KOLDING-CHRISTIANSFELD

 

Lindegade/Nørregade

Ombygning og renovering af Christiansfelds gamle drengeskole, samt opførelse af 4 nye punkthuse.

I den gamle skole beliggende i Lindegade er indrettet 15 familieboliger. De renoverede boliger ligger i fredede bygninger

I de 4 nye punkthuse, beliggende i Nørregade er opført 14 familieboliger.

Disse fremstår med gavle og facader i gule flensborgteglsten. Tagene er udført med røde vingeteglsten. Der er lagt stor vægt på at følge Christiansfelds særlige og unikke byggestil så vidt som muligt.

Gunnars Ager

De 12 boliger er i to etager og fordelt på fire forskellige arkitekttegnede byggerier, hvor hvert byggeri består af tre boliger, de blev opført i 2013 og ligger i den populære bydel Dalby lidt uden for Kolding.

Stagebjerggård/Vestergade

Det spændende byggeri er opført i 2013 og ligger ved Stagebjerggård i Almind kun fem km. fra Kolding. Rækkehusene er beliggende i smukke naturomgivelser. Området omkring rækkehusene er fyldt med store grønne arealer, hvor det ligger frit for at benytte dem til enten picnic, boldspil, grill-fester eller lign. Nær rækkehusene finder du marker, hvor der går græssene køer. Med en bolig i Almind, får du derfor både rolige landlige omgivelser samtidig med, at du er tæt på byens mange goder.

Ndr.Ringvej

På den gamle remisegrund på Ndr. Ringvej, er opført fire punkthuse på hver seks etager med i alt 84 almene lavenergi familieboliger. Størstedelen af boligerne har en attraktiv udsigt mod syd, øst eller vest og veksler med tre- og fire rums boliger, de fleste er udstyret med altan og eget depotrum i boligen. Til boligerne hører også fælles udeområder mellem husene og på terrassedækket over parkeringskælderen. Fællesområderne er tæt på boligerne og beskyttet fra trafikstøj. Desuden anlægges der et offentligt område midt i bebyggelsen i form af en trappe og rampe, som forbinder området syd for bebyggelsen mod Utzonsgade.

Lejemål i afdelingen