Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Haderslev
Nørregade 39
6100  Haderslev
sc.haderslev@domea.dk
Telefon: 76 44 44 00
Kontortid
Mandag-Onsdag 9.00-14.00
Torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL HØJGÅRDKOLLEGIET
- Moderne ungdomsboliger i Haderslevs smukke natur
I Haderslevs nordlige bydel med skøn udsigt til skov og åbne marker ligger dette hyggelige og moderne ungdomsbyggeri. Højgårdkollegiet er opført i 2001 og 2005 og består af syv blokke med i alt 57 ungdomsboliger. Bebyggelsen er en kombination af hyggelige tætbeliggende etplanshuse og en toplansbygning med fine lyse facader som giver et moderne indtryk. Der er skønne, grønne fælles udearealer med dejlige frugttræer, små hække med smukke blomster i mange farver samt hyggelige bordebænkesæt, hvor du kan sidde og nyde en fredelig stund med lærebøgerne.

Udover de grønne fælles arealer er der et landbrug ved siden af Højgårdkollegiet, hvor landmanden gerne udlejer et grønt areal til dig, der har hest. Derudover ligger den skønne skov med gode vandre- og cykelstier kun et stenkast fra kollegiet. I Højgårdkollegiet lægger vi vægt på vedvarende energi og genbrug. Vi opfordrer samtidig vore beboere til at tænke miljøvenligt. Vi har installeret solceller på tagene, og opstillet genbrugsstationer til sortering af pap, glas m.v. Højgårdkollegiet har et stort fælleshus tilknyttet, som indeholder et festlokale med plads til ca. 30 personer, toiletter, køkken, bordfodboldspil samt fællesvaskerum. Beboerforeningen arrangerer af og til fester, men du er også velkommen til at leje fælleshuset til din egen fest. Leje af fælleshuset er gratis, og bookes via vaskekortet. Der er overdækkede cykelskure samt gratis bil- og motorcykelparkering i gåafstand fra din bolig.

Lejemål i afdelingen