Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelsen

Formand Preben Byllemos
Næstformand Gerda Morthorst
Kasserer Preben Byllemos
Medlem Grazyna Bram
Medlem Hanne Cammuch
Medlem Leif Jessen
1. Suppleant Susan Ansbjerg Enevoldsen
2. Suppleant Gurli Rasmussen

Servicecenter

Domea Servicecenter Syd
Jernbanegade 3, 1. sal
6230  Rødekro
sc.syd@domea.dk
Telefon: 76 44 44 50
Kontortid
Mandag - Fredag kl. 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL BYHUSENE
- Boliger med dejlige udeområder
i hele Rødekro
Boligafdelingen Byhusene ligger i den hyggelige sønderjyske by Rødekro og byder både på rummelige rækkehuse og dejlige boliger i etagebyggeri rundt omkring i hele byen. Ved alle adresserne, på nær Vestergade, er der store grønne fælles udearealer med legepladser og bordbænkesæt med mulighed for ophold og hygge. Desuden er der på Søvænget også både boldbane samt volleyballbane. Alle beboere har mulighed for at leje både fælleshus og stort gæsterum, som er beliggende ved boligerne på Søvænget. Der er gode muligheder for opbevaring ved alle adresser. I Byskoven og på Engvej er der et skur samt loftrum. På Søvænget er der skur og loftrum, og toplansboligerne har også depotrum inde i boligerne. På Vestergade er der kælderrum.
Det er muligt for beboerne at leje én af de ti carporte på Søvænget ved at kontakte Kundeservice i Domea.dk. Derudover er der fine parkeringsmuligheder på samtlige adresser.

Lejemål i afdelingen