Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk har udviklet appen Min boligservice, som du kan installere på din smartphone eller tablet. Den gør hverdagen for dig som beboer i en almen bolig lettere. Her kan du:

Melde fejl og mangler i boligen ind til servicecentret og vedhæfte op til tre fotos

Muligheden for at tage billeder af fejlen og sende dem til servicecentret giver en mere præcis beskrivelse af problemet, så du får den rette hjælp første gang og slipper for evt. dobbeltbesøg. Du kan desuden melde ind døgnet rundt, når det passer dig, uden at være afhængig af, om servicecentret har åbent.

Hurtigt få servicemeddelelser fra servicecentret

Du er sikker på at få besked, når der er noget, du skal vide, fx hvis der bliver lukket for vandet. Det gør det også lettere for servicecentret at sende beskeder ud, så de får endnu mere tid til at hjælpe dig og dine naboer med andre ting.

Få opslag fra naboer på den digitale opslagstavle – eller selv slå noget op

I får jeres eget mini-Facebook, hvor du kan like og kommentere andres opslag eller selv slå et op. Måske har du brug for hjælp til at få flyttet en sofa, for at låne en boremaskine eller vil fortælle, du holder fest på fredag.

Se åbningstider, kontaktoplysninger og adresse på servicecentret

App’en henter automatisk kontaktoplysninger til det servicecenter, der er relevant for dig. Derfor kan du hurtigere få fat i den rette medarbejder – og dermed kan du hurtigere få den rette service. Du har også mulighed for at sende en kontaktanmodning, så vi ringer dig op.

Hent app’en i boksen. Husk at gøre det fra din smartphone eller din iPad/tablet.

 

 

Se videoen: Sådan bruger du app'en

Video: Sådan bruger du app'en. Klik på de fire pile i nederste højre hjørne af videoen for at forstørre den.

Kontakt os

Skriv til Kundeservice

Få hjælp til at logge på 'Min boligservice'.

Ring til Kundeservice

Mandag-Torsdag: 8.00-20.00

Fredag: 8.00-16.00