Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Nykoebing-Mors-Afd-3025-Fuglsoeparken_thumb.jpg

Boligselskab på Mors har vendt skuden: Højere service, lavere husleje – og trygge beboere

Et samarbejde mellem tre boligselskaber på Mors har på bare halvandet år betydet, at Boligselskabet Nykøbing Mors har kunnet skrue op for det daglige vedligeholdelsesarbejde og investering i renovering af boligerne – og nu også ned for huslejen. Beboerne oplever en højere service – og at blive hørt.

Læs hele nyheden
Affaldsindsamling_web.jpg

Affaldsindsamlingen: Trænger dit boligområde til en forårsrengøring?

På søndag er det den årlige store-affalds-dag i Danmark, men mange steder i landet kan du allerede nu se frivillige, der er tyvstartet på Affaldsindsamlingen 2018 og rydder op i grøftekanter og på stranden. Dagen er en oplagt mulighed for dig og dine naboer til at tage fat i jeres eget boligområde.

Læs hele nyheden
DetGodeBoligliv.gif

Programmet til Landskonferencen 2018 er klar

Flere end 300 beboerdemokrater samles den 1. og 2. juni til årets landskonference i Nyborg. Temaet for konferencen er ’Drømmen om det gode boligliv’, og her kan du se hele programmet for dagene.

Læs hele nyheden
jens_bork_formand_boligforeningen_give_web_thumb.jpg

Boligselskaber i Give slår pjalterne sammen og sparer lejerne penge

De to almene boligselskaber Boligforeningen Give og Boligselskabet Domea Give har givet hinanden deres ja i et ægteskab, som samler 750 lejemål. Sammenlægningen af de to selskaber vil give besparelser, men allerede nu har en udlicitering af opgaver betydet, at beboernes huslejer er stoppet med at stige.

Læs hele nyheden
Enebaerhaven-faerdig_web.jpg

Mere end 14.000 har skrevet under – du kan nå det endnu

Den underskriftsindsamling, som en række beboere i almene boliger har sat i værk oven på regeringens såkaldte ghettoudspil, har i skrivende stund 14.352 underskrifter. ”Fingrene væk fra lejernes penge”, som indsamlingen hedder, er beboernes protest mod, at regeringen vil lade lejerne finansiere indsatsen. Du kan stadig nå at skrive under.

Læs hele nyheden
CharlotteN-JL-web.jpg

- Vi fortsætter med renoverings-projekterne

Renoveringen af 8.500 boliger til 3,5 mia. kr. er på spil for Domea.dks kunder. Men selv om regeringen har foreslået at bruge Landsbyggefondens midler til at finansiere planen ”Et Danmark uden parallelsamfund – ingen ghettoer i 2030”, fortsætter Domea.dk arbejdet med at forberede de planlagte renoveringer.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling