Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

LK-Landskonference2018-2283.jpg

SE BILLEDERNE: 320 deltog aktivt i Landskonferencen 2018

Solen bragede ned over Nyborg Strand, da ca. 320 deltagere den 1. og 2. juni var samlet til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference i Domea.dk. Det blev to dage med masser af gode samtaler, inspirerende oplæg og debatter, festlige indslag og gensyn med gamle bekendte. Vi har samlet en række billeder fra den 1. juni.

Læs hele nyheden
Beboerraadet_Tonder_web.jpg

Tønder: Lokale ildsjæle vinder pris på 20.000 kr.

Der bliver taget godt hånd om både nye beboere og dem, der allerede bor i boligafdelingen Tønder-Rømø Byhuse. Det sørger det fire mand store beboerråd for. Det er velkomstkomité, festarrangør og meget andet – og det engagement har rådet netop modtaget Domea.dk Prisen for.

Læs hele nyheden
Thumb_Eva-Pedersen,-foto-v-Jacob-Ljoerring2.jpg

Nykøbing Falster: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I et seniorbofællesskab midt i Nykøbing Falster har de et helt unikt og trygt sammenhold. Og det kan de særligt takke ét menneske for. Eva Pedersen gør hver dag en forskel for beboerne, hun drager omsorg og står bag en lang række aktiviteter. Det har hun nu fået Domea.dk Prisen for.

Læs hele nyheden
Ebbe-Rasmussen_web.jpg

Horsens: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I en boligafdeling i Horsens kender de fleste formanden, Ebbe Rasmussen. Han er altid klar med en hjælpende hånd eller et spændende arrangement, og det har skabt et godt socialt fællesskab blandt beboerne på Emil Møllersgade og Godsbanegade. Ebbes utrættelige engagement er netop blevet belønnet med Domea.dk Prisen.

Læs hele nyheden
Lands18Poul-3361.jpg

Poul Rasmussen genvalgt som formand for Domea.dk

Fredag den 1. juni 2018 blev Poul Rasmussen genvalgt som bestyrelsesformand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Det skete på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde i Nyborg på Fyn. Poul Rasmussen fortsætter dermed som spydspids for beboere og boligselskaber, der er kunder hos Domea.dk, det næste år. Svend Overgaard blev genvalgt som næstformand for en toårig periode.

Læs hele nyheden
Landskonference-thumb.jpg

I næste uge går det løs: Det skal du vide om Landskonferencen

Om ca. en uge skydes Domea.dks årlige træf for bestyrelsesmedlemmer i gang i Nyborg. Her får du de sidste praktiske informationer, inden du sætter kursen mod Fyn til Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og/eller Landskonferencen 2018. Har du ikke fået meldt dig til, kan du lige nå det.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling