Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

BL-Boligen-okt_WEB.gif

BL fremhæver os som effektive

BL’s magasin Boligen fremhæver vores fælles resultater af de seneste tre års indsats for at spare penge til gavn for beboere og boligorganisationer gennem en mere effektiv ejendomsdrift og administration.

Læs hele nyheden
App_servicecenter_Frederikssund_hjemmeside.jpg

Ny beboer-app klar til test

En ny app, der skal gøre det nemmere for beboerne at modtage service og dele informationer er nu klar til brugertest, og vi har brug for jeres hjælp!

Læs hele nyheden
Thomas-Holluf-Nielsen-(1)_web.jpg

Deltager du også i frivillig fredag?

Frivillig fredag er dagen, hvor vi hylder alle de frivillige kræfter, der knokler ude i de lokale foreninger og organisationer. Se videoen, hvor Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, siger tak til alle de 1.700 frivillige bestyrelsesmedlemmer i boligorganisationer over hele landet.

Læs hele nyheden
Hanne-Østergaard_web.jpg

Ildsjælepris gav liv til 10 cykler

Hvert år uddeles Domea.dk Prisen på den årlige landskonference i Nyborg. Med prisen følger en check, og på Morsø er den check nu forvandlet til 10 istandsatte cykler.

Læs hele nyheden
Kaelderbasar_Frederikssund_Rosenvaenget_flygtninge.jpg

”Nu føler vi os hjemme igen”

Hos Boligselskabet Rosenvænget i Frederikssund gør de noget ekstra for at byde flygtningefamilier godt velkommen. Som en del af deres startpakke har de oprettet en kælderbazar, hvor ny indflyttede familier kan få ting som køkkengrej, møbler og legetøj. Mohammad og Alaa har benyttet sig af tilbuddet.

Læs hele nyheden
Mennesker_arkitekttegning_boligerforalle_001.jpg

Informationsmøde 28. september 2016 om rammeudbud af opførelse af almene boliger i København

Domea.dk inviterer til informationsmøde om det netop annoncerede rammeudbud vedr. totalentreprise med eller uden anvisning af byggegrund. Mødet afholdes 28. september 2016 kl. 15.00-16.30 hos Rambøll, Hannemanns Alle 53, 2300 København S. Mødet henvender sig til entreprenører, arkitekter og andre leverandører, som kan have interesse i at byde på opgaven.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling