Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Brogården-Hirtshals_web.png

Samarbejde på tværs af byer giver nordjyder lavere husleje

Nordjyder i tæt på 1.600 almene lejeboliger har i 2019 måske råd til en ekstra biograftur eller større bøffer i indkøbskurven. Hver måned. Et samarbejde på tværs af boligselskaber i Hjørring, Hirtshals og Aabybro har vist sig så effektivt, at de enten sætter huslejen ned eller holder den i ro. En børnehave i Hirtshals sparer svimlende 14.250 kr. om måneden i husleje.

Læs hele nyheden
Bent_Jacobsen[1]Thumb.png

Lejerbo Kolding bliver herre i eget hus

Fra 1. januar 2019 er Lejerbo Kolding et selvstændigt boligselskab. Efter et halvt års intenst arbejde er de sidste detaljer netop faldet på plads. – Vores vigtigste ambition med at blive selvstændige har været at sikre vores beboere en lavere husleje, og at de demokratiske processer rykker tættere på, siger formand for Lejerbo Kolding Bent Jacobsen. En mission, der ser ud til at lykkes.

Læs hele nyheden
Nordhavn.png

Debatindlæg: Kvalitet i almene boliger er – også – et spørgsmål om penge

Debatindlæg bragt i Politiken lørdag den 23. juni 2018 som kommentar til arkitekt Dorte Mandrups indlæg samme sted. Mandrup efterlyser, at den almene branche tænker ud af boksen. Dorte Mandrup er bl.a. arkitekt på Orienten i Nordhavn i København, som Boligselskabet Domea København opfører.

Læs hele nyheden
LK-Landskonference2018-2283.jpg

SE BILLEDERNE: 320 deltog aktivt i Landskonferencen 2018

Solen bragede ned over Nyborg Strand, da ca. 320 deltagere den 1. og 2. juni var samlet til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference i Domea.dk. Det blev to dage med masser af gode samtaler, inspirerende oplæg og debatter, festlige indslag og gensyn med gamle bekendte. Vi har samlet en række billeder fra den 1. juni.

Læs hele nyheden
Beboerraadet_Tonder_web.jpg

Tønder: Lokale ildsjæle vinder pris på 20.000 kr.

Der bliver taget godt hånd om både nye beboere og dem, der allerede bor i boligafdelingen Tønder-Rømø Byhuse. Det sørger det fire mand store beboerråd for. Det er velkomstkomité, festarrangør og meget andet – og det engagement har rådet netop modtaget Domea.dk Prisen for.

Læs hele nyheden
Thumb_Eva-Pedersen,-foto-v-Jacob-Ljoerring2.jpg

Nykøbing Falster: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I et seniorbofællesskab midt i Nykøbing Falster har de et helt unikt og trygt sammenhold. Og det kan de særligt takke ét menneske for. Eva Pedersen gør hver dag en forskel for beboerne, hun drager omsorg og står bag en lang række aktiviteter. Det har hun nu fået Domea.dk Prisen for.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling