Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

FalbeParken_ext.jpg

Falbe Parken ramt af hærværk for 1,5 millioner

Falbe Parken i Randers blev natten til tirsdag ramt af hærværk for 1,5 millioner, som bl.a. omfatter skader på gulve, bordplader og badeværelser i seks nye lejligheder. Boligselskabet Domea Randers øger sikkerheden omkring byggeriet og håber på, at skaderne kan udbedres til den 1. april, hvor de nye beboere skal flytte ind.

Læs hele nyheden
Ole_U_Nielsen_web.gif

Gadehavegård sparer 833.000 kroner med ny vaskeordning

Gadehavegård i Taastrup har indgået en ny vaskeordning, som årligt er 833.000 kroner billigere. Den store besparelse kan beboerne bl.a. mærke på den lavere pris for at vaske tøj – men i sidste ende også på huslejen.

Læs hele nyheden
Hånd_hus_penge_Shutterstock.jpg

Domea.dk er de første til at afprøve dynamisk varmeregnskab

Domea.dk er de første til at sætte et forsøg i gang i tre almene boligafdelinger, som afprøver, om et dynamisk varmeregnskab—hvor beboerne betaler varmeregning efter, hvor sundt deres indeklima er—kan fungere i praksis.

Læs hele nyheden
19316_renoverprisen2017_renoverdk_renoverjubilaeum_700x314-870x390_web.jpg

Husk: Du kan stadig indstille din boligafdeling til RENOVER Prisen 2017

Frem til den 1. marts kan du indstille din boligafdelings renoveringsprojekt til RENOVER Prisen, som i år har en særlig pris for almene renoveringer. Se her hvordan du indstiller din renovering.

Læs hele nyheden
Plejecenter_Humlebæk_Syd_002_1000x557.jpg

Humlebæk Boligselskab bygger nyt pleje- og rehabiliteringscenter i Humlebæk Syd

Fredensborg Byråd har netop accepteret Humlebæk Boligselskabs tilbud om at bygge et nyt pleje- og rehabiliteringscenter i det naturskønne Humlebæk Syd. Projektet er tegnet af Årstidernes Arkitekter og Domea.dk har projektleder & forretningsføreransvaret for Byggeriet.

Læs hele nyheden
Foto_Erklaering-ISAE-3402.jpg

Domea.dk er sikkerhedsgodkendt til at håndtere data for kunder

Domea.dk er blevet sikkerhedsgodkendt i en uvildig revisionserklæring fra BDO. Det betyder, at Domea.dk nu kan tilbyde sin it- og administrationsplatform (eller dele af den) til forretningskunder, hvilket er et afgørende skridt i målsætningen om digitalisering og kundevækst, jf. strategien for 2017.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling