Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Link-grafik til FB 1.png

Har du Danmarks dejligste hjem?

Bor du i Danmarks dejligste hjem? DK4 leder lige nu efter Danmarks dejligste almene bolig, så du har nu chancen for at vise hele landet, hvor dejligt du bor, og være med i kampen om titlen ’Danmarks dejligste hjem’ og en middag for venner og naboer til 15.000 kroner. Læs mere om, hvordan du deltager her.

Læs hele nyheden
5.jpg

Bent Fjord sagde farvel med manér

Bent Fjord og hans mange bedrifter gennem et langt arbejdsliv blev fejret med manér og personlige taler ved en stor afskedsreception i Landscentret i Taastrup tirsdag den 13. juni.

Læs hele nyheden
Orienten_web.jpg

Kvalitetsboliger med lav husleje på vej i Københavns Nordhavn

De første almene boliger i Københavns Nordhavn er snart en realitet. Med valget af hovedentreprenør er Boligselskabet Domea København og Domea.dk klar til at gå i jorden med boligbyggeriet Orienten i Århusgadekvarteret. Orienten indeholder 134 boliger fordelt på almene boliger, ungdomsboliger og boliger til borgere med særlige behov. Boligerne er fordelt i et byggeri på knap 14.000 m2, hvor der også vil komme en dagsinstitution, en restaurant og en café.

Læs hele nyheden
Jesper-Bo-Jensen-(2)_web.jpg

Fremtidsforsker: I er nødt til at tænke anderledes

Der er ingen tvivl om, at der er behov for almene boliger i fremtiden – men der skal arbejdes for at gøre dem attraktive at bo i, lød det fra fremtidsforsker og ph.d. Jesper Bo Jensen, da han på Landskonferencen 2017 gav sit bud på, hvordan vi kommer til bo alment de kommende år.

Læs hele nyheden
DomeaPrisen2017_KertemindeMunkebo_web.jpg

Vinder af Domea.dk Prisen 2017 og 20.000 kroner: Afd. 77-13 Vestergade i Kerteminde-Munkebo Boligselskab

Det var tre overvældede og glade repræsentanter for afdeling 77-13, Vestergade, i Kerteminde-Munkebo Boligselskab, der fredag den 9. Juni 2017 gik på scenen til Domea.dks landskonference i Nyborg for at modtage Domea.dk-prisen og 20.000 kroner.

Læs hele nyheden
DomeaPrisen2017-JL-5396.jpg

Vinder af Domea.dk Prisen 2017 og 10.000 kroner: Gadehavegård i Taastrup

To lokale ildsjæle fra Gadehavegård i Taastrup blev fredag den 9. juni til Domea.dks årlige Landskonference præmieret med Domea.dk Prisen og 10.000 kroner for at have gjort en særligt stor indsats for det lokale boligliv.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling