Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Christiansfeld_haverum.jpg

Vinderforslag nyfortolker klassisk Christiansfeld-arkitektur

De kommende boliger midt i UNESCO-byens historiske bykerne bliver enkle, klassiske og inspireret af den særlige byggestil i Christiansfeld.

Læs hele nyheden
Min-boligservice-app-nyhed.jpg

Bedre service med ny gratis beboer-app

Du kan nu benytte en ny gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den er din genvej til at melde fejl og mangler i boligen, få servicemeddelelser om ejendommen og se opslag fra naboerne.

Læs hele nyheden
Nordisk-røgalarmdag-2016_web_thumb.jpg

Virker din røgalarm?

Den 1. december er udpeget til at være fælles nordisk røgalarmdag. Det vil sige en dag, som skal minde os om, at vi kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem ved at anskaffe en røgalarm, sætte den op og teste, at den virker. Læs gode råd om røgalarmer her.

Læs hele nyheden
forside_domea_dk_magasinet_nov_2016_400_ny_web.jpg

Maj-Britt vandt gavekort på 1.000 kroner til COOP

Det blev Maj-Britt Hedegaard fra Farum, der vandt gavekortet på 1.000 kroner til COOP, og nu kan se frem til en tidlig julegave i postkassen. Maj-Britt er udtrukket tilfældigt blandt alle de læsere, der deltog i læserundersøgelsen af Domea.dk Magasinet.

Læs hele nyheden
Lars-Juhl_web.jpg

SE VIDEO: Lars fik ny viden om konflikthåndtering

Lars Juhl er driftsleder hos Servicecenter Solrød og har netop været på kursus i konflikthåndtering. Et kursus, han varmt anbefaler. "Dels har jeg lært, hvem jeg er som person, dels har jeg lært, hvordan man kommunikerer," siger han.

Læs hele nyheden
Min_beboerservice_001.jpg

Min boligservice: Ny gratis beboer-app skal forbedre servicen til beboerne

Vi vil gerne give beboere en endnu bedre service. Derfor har vi lavet en gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den skal være en genvej for beboere til at få hjælp i boligen, servicemeddelelser om ejendommen, og opslag fra naboerne. App'en lanceres officielt 1. december for alle beboere.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling