Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Indvielse Charlottekvarteret (3).jpg

Nye udearealer i Charlottekvarteret fejret med stor indvielse

Det var til borgmestertale, levende musik og grillpølser, at snoren i onsdags blev klippet til de nye udendørsarealer i Charlottekvarteret i Hedehusene. De renoverede udearealer er en del af projektet Råderum i Charlottekvarteret, som skal binde kvarteret tæt sammen med resten af Hedehusene.

Læs hele nyheden
ThomasHN.jpg

For tidligt at konkludere på forslag om statslåne-finansiering af almene boliger

Domea.dk ser med interesse på alle forslag, der kan nedbringe omkostningerne til finansiering af almene boliger. Det siger adm. direktør Thomas Holluf Nielsen i en kommentar til boligministerens forslag om at flytte finansieringen af almene boliger fra realkreditinstitutterne til statslån. Men han understreger også, at det endnu er for tidligt at konkludere på ministerens forslag, fordi konsekvenserne af forslaget ikke er klarlagt.

Læs hele nyheden
Min-boligservice-app-nyhed.jpg

Ny kampagne for beboer-app'en Min boligservice

I den nye udgave af Domea.dk Magasinet, som er lige på trapperne, kan du læse om beboer-app’en Min boligservice. Sammen med et brev til beboerne er det en del af en ny kampagne, som skal få flere beboere til at downloade app’en. Du kan som bestyrelsesmedlem selv være med til at udbrede Min boligservice og gøre hverdagen lettere for beboerne i afdelingen.

Læs hele nyheden
Haderslev-Boligselskab_til-web.jpg

Haderslev-bydel står til markant løft efter ja til nedrivning

88 boliger i boligafdelingen Skovvænget / Brombærvej i Haderslev Boligselskab skal rives ned – det har Boligstyrelsen nu givet sit endelige ja til. Tidligere projekter i Sønderjylland viser, at sådan en beslutning kan give en hel bydel et løft. Det skal være in at bo i Sydbyen igen, lyder ambitionen.

Læs hele nyheden
Seham1.jpg

Seham vandt Domea.dk Prisen og tog syriske familier med i Folketinget

En af sidste års vindere af Domea.dk Prisen og 10.000 kroner Seham Ebrahim brugte den 20. maj i år præmiepengene på at tage 13 familier fra Syrien med på en tur til Folketinget og på Bakken.

Læs hele nyheden
Cimbria Parken 1.jpg

Cimbria Parken i Aabenraa udlejer 56 boliger til et enkelt arrangement

Servicecenter Syd havde fredag den 16. juni inviteret alle, der stod på ventelisten til en bolig i Cimbria Parken i Aabenraa til et udlejningsarrangement, hvor de nye beboere til 66 lejligheder skulle findes. Arrangementet var en succes, og hele 56 lejekontrakter blev underskrevet.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling