Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

UMUT2-Jacob-Ljorring-for-DomeadkOversigt.jpg

Umut lærte at arbejde – og fik job i Føtex

Et fritidsjob kan hjælpe unge godt på vej til fremtidig uddannelse og job. Derfor har bygge- og boligadministrationen Domea.dk oprettet fritidsjobs, der skal give unge i udsatte boligområder et skub i den rigtige retning. Umut Kücük fra Gadehavegård i Taastrup startede hos Domea.dk og har i dag fået et job i Føtex.

Læs hele nyheden
CharlotteN-JL-web.jpg

Vindere af rammeaftale med Domea.dk

Byggeri: Domea.dk offentliggør i dag vinderne af rammeaftaler med en række private rådgivere. Aftalerne skal sikre, at almene boligorganisationer hurtigt kan gøre brug af de bedste rådgivere, når der skal bygges nyt eller renoveres. Samtidig vil aftalerne spare tid og penge i byggerierne.

Læs hele nyheden
Naturgas-Servicecenter-JL-5362.jpg

Du sparer penge med ny aftale om naturgas

Alle beboere og medarbejdere kan nu spare penge på naturgas, fordi Domea.dk har indgået en ny aftale med Eniig Energi Naturgas A/S. Eksisterende kunder igennem Domea.dk sparer allerede fra 1. januar 2018 penge på regningen til naturgas.

Læs hele nyheden
Aabent-vindue,-Domeadk_web.jpg

Aaaatju ... Prosit! Har du husket at lufte ud?

Hvis du synes, familien går og snotter konstant eller virker lidt sløve, så er det bare at åbne vinduerne - også selvom det er pivkoldt udenfor. Især om vinteren er det vigtigt at tænke på indeklimaet. Både for familiens og for boligens skyld.

Læs hele nyheden
Almene-ungdomsboliger_web.jpg

Studiestart 1. februar: Undgå bolighajer og hysteriske huslejer

Står du og mangler tag over hovedet før studiestart? Så søg en almen ungdomsbolig. Huslejen er til at betale, og ventetiden kort. Den billigste studiebolig koster 1.493 kroner om måneden for 30 kvm. Vi guider dig.

Læs hele nyheden
Orienten_web.jpg

Kom til nytårskur i nye lejelejligheder i Nordhavn

Om mindre end to år kan lejere rykke ind i de første af de 131 spritnye almene boliger, som i øjeblikket skyder op i Københavns Nordhavn med raketfart. Tirsdag den 23. januar 2018 inviteres du til et smugkig ind i byggeriet, der har fået navnet Orienten, når Boligselskabet Domea København holder nytårskur for naboer og andre interesserede.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling