Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

coating_web.jpg (1)

Kan spare 3 mio. kroner med 'coating' af vandrør

En alternativ løsning på utætte vandrør i Græse Bakkeby ved Frederikssund kan spare afdelingen for et større millionbeløb. Desuden vil de årlige udgifter til reparationer falde betragteligt.

Læs hele nyheden
Majed_og_fam_Raadhusparken.jpg

Hjælpsomhed gav Majed en god start i Danmark

Du kan vente på de andre, og så kan du gøre noget ved sagen selv. Majed Jaber fra Rådhusparken har valgt det sidste, og bruger hjemlandets kulturelle traditioner om hjælpsomhed og åbenhed i sin integration i Danmark.

Læs hele nyheden
LangfraBorgen.jpg

Gadehavegård og Vejleåparken med i DR's Langt fra Borgen

Politikere beskyldes ofte for at være alt for langt fra virkeligheden. I aften får Carl Holst (V) og Jacob Mark (SF) mulighed for at opleve konsekvenserne af kontanthjælpsloftet helt tæt på – og Domea.dk er med.

Læs hele nyheden
Christiansfeld_haverum.jpg

Vinderforslag nyfortolker klassisk Christiansfeld-arkitektur

De kommende boliger midt i UNESCO-byens historiske bykerne bliver enkle, klassiske og inspireret af den særlige byggestil i Christiansfeld.

Læs hele nyheden
Min-boligservice-app-nyhed.jpg

Bedre service med ny gratis beboer-app

Du kan nu benytte en ny gratis beboer-app, der hedder Min boligservice. Den er din genvej til at melde fejl og mangler i boligen, få servicemeddelelser om ejendommen og se opslag fra naboerne.

Læs hele nyheden
Nordisk-røgalarmdag-2016_web_thumb.jpg

Virker din røgalarm?

Den 1. december er udpeget til at være fælles nordisk røgalarmdag. Det vil sige en dag, som skal minde os om, at vi kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem ved at anskaffe en røgalarm, sætte den op og teste, at den virker. Læs gode råd om røgalarmer her.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling