Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelser

Nyt til bestyrelsesmedlemmer

Poul Rasmussen1.jpg

Poul Rasmussen er valgt som ny formand for Domea.dk

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december 2017 er den hidtidige næstformand for Domea.dks bestyrelse Poul Rasmussen blevet valgt som ny formand. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand. Valget giver derved også plads til, at Lone Haue Bentsen indtræder i bestyrelsen som ordinært medlem.

Læs hele nyheden
Dele,-Bytteboers.jpg

5 tips til deleøkonomi: Sådan sparer du penge

Deleøkonomien er over os. Hvorfor købe nyt, når man kan leje, låne eller købe brugt? Der er masser at penge at spare. Få 5 tips til deleøkonomi her.

Læs hele nyheden
Sommerlyst-fremtidens-boliger-JL-Thumb.jpg

Fremtidens almene boligområder bliver åbne bysamfund

Fremtidens almene boligområder kommer til at blive bysamfund med butikker, børnehaver og byliv. Det kan måske betyde en ændring i, hvem der i fremtiden kommer til at bo i de almene boligområder, i forhold til hvordan beboersammensætningen ser ud i dag.

Læs hele nyheden
Tonder-Boligselskab,-thumbnail.jpg

Tønder Boligselskab sætter huslejen ned

Tønder Boligselskab har bragt udgifterne ned ved bl.a. at sammenlægge otte boligafdelinger og bruge robotplæneklippere. Det har betydet en lavere husleje for beboerne. Forkvinden i boligafdelingen Tønder-Rømø Byhuse, Allis Marie Jensen, sparer nu 5.000 kroner om året i husleje og kommer til at spare endnu mere i fremtiden.

Læs hele nyheden
CharlotteN-JL-web.jpg

Åbent brev: Der er også plads til almene boliger under byens tage

Masser af nye almene boliger i København: Hvis Københavns Kommune i en periode vil give en fornuftig og forsvarlig dispensation fra reglerne, er det muligt hurtigt at udnytte nogle af de mange kvadratmeter under Københavns tage til nye almene boliger. Det siger Domea.dks byggechef Charlotte Nørbak i et åbent brev til politikerne i Københavns Kommune.

Læs hele nyheden
Domeadk_web.jpg

Domea.dks formand, Jens-Anker Gjelstrup, trækker sig fra posten

Domea.dks formand, Jens-Anker Gjelstrup, har i dag meddelt bestyrelsen, at han ønsker at trække sig fra posten som formand og udtræde af bestyrelsen af personlige årsager.

Læs hele nyheden
Servicecenter-skilt.JPG
Kontakt

Find servicecenter

Drypper vandhanen? Har du spørgsmål om installation af en ny vaskemaskine? Skal din bolig synes, fordi du skal flytte ud? Så kontakt dit lokale servicecenter.

Find dit lokale servicecenter

Danmarkskort.jpg
Afdelinger

Find din boligafdeling

Find lokale boligorganisationer og afdelinger i hele landet.

Find din lokale boligafdeling