Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Vi udvikler alment byggeri sammen med jer

At bygge handler først og fremmest om at skabe rammerne om det gode boligliv for beboerne. Vi vil skabe markedets mest attraktive og driftssikre almene boliger sammen med jer.

Domea.dk's rolle i byggeprojektet
Domea.dk er byggeforretningsfører for boligorganisationer og kommuner, der vil bygge nye almene boliger eller renovere de eksisterende. Bygherren har drømmene og visionerne, vi har ekspertisen og redskaberne til at varetage deres interesser og tage os af det hele i byggeprojektet.

Vi planlægger, styrer og binder enderne sammen fra start til slut og ser til, at alle parter leverer en professionel indsats fra første møde, til boligerne er i drift. Boligorganisationerne er selvfølgelig med hele vejen og involveres i de store beslutninger, så de får deres boligdrømme opfyldt.

Samarbejdet med andre aktører
Vi er optagede af at bidrage til en bæredygtig udvikling af hele byområder i samarbejde med både boligorganisationer, kommuner og private bygherrer. Det gør vi bl.a. ved at indgå i partnerskaber om at opføre almene boliger side om side med ejer- og andelsboliger og evt. erhverv. Og vi gør det ved at alliere os med de bedste og mest kompetente arkitekter, ingeniører og håndværkere.

Alle kan bruge os
Boligorganisationen behøver ikke være kunde hos os i forvejen for at købe hjælp til et nybyggeri eller en renovering/helhedsplan.


Projektledelse – fra idé til færdigt byggeri

Byggeri og byudvikling i Domea.dk består af 40 højt specialiserede medarbejdere, der har stor erfaring på boligområdet og besidder den nyeste viden samt den nødvendige, dybe indsigt i lovgivning og regler. Bl.a. er vi eksperter i byggesagers økonomiske og finansielle forhold, herunder hvilke tilskudsmuligheder der er.

Særligt omkring helhedsplaner med støtte fra Landsbyggefonden (LBF) har vi gennem en lang række projekter opnået stor erfaring. Vi kan derfor varetage projektledelsen og dialogen med LBF for alle typer af kunder.

Her kan du se parterne i et byggeprojekt:

Vi dækker projektledelsen af nybyggerier og renoveringer fra idé til færdigt byggeri. Grafikken herunder er derfor også en forsimplet model, men kan give et indblik i forløbet i et byggeprojekt.
Se en udvidet grafik her (pdf)

Fold ydelserne ud

I kan desuden få et overblik over forløbet i et byggeprojekt i folderne her:
Faserne i et nybyggeri (pdf)
Faserne i en renovering (pdf)

  

Det har vi særligt fokus på

  1. Vi bygger og renoverer bæredygtigt. Vi har et samfundsansvar, når vi bygger alment, og vi vil bidrage til den grønne omstilling.

    Et bæredygtigt fokus giver bl.a. sundere boliger, mindre CO2-udledning, reducerede udgifter til drift og vedligehold og kvalitet i byggeriet.

  2. Vi er på udkig efter grunde i alle størrelser og efter partnerskaber omkring opførelse af blandede boligformer: ejer-, andels- og almene boliger på samme grund.
     
  3. Vi ser tværfagligt samarbejde på tværs af kompetencer og brancher som et must for udvikling af gode boligområder.