Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 4

Rynkebjerggårdsvej i Lejre

Boligselskabet Midtsjælland opfører 29 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet.
Se mere

Væksthuset i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 73 bæredygtige boliger i Sporbyen i Randers. 'Væksthuset', som skal danne rammen om boligerne, kommer til at ligge i den nordlige ende af den store Bombardier-grund, som tegner sig til at blive en blandet bydel med mange muligheder.
Se mere

Banegårdspladsen i Brønderslev

Brønderslev centrum bliver 96 almene boliger rigere. Det er boligselskabet Domea Aabybro, der står bag bebyggelsen på grunden, hvor Politigården og posthuset tidligere lå. Boligerne bygges som familie- og ungdomsboliger, og de får desuden selskab af 20 private ejerboliger.
Se mere

GENbruget Munkdrup i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 52 almene familieboliger i Munkdrup. Byggeriet integreres med opgivelserne, og fokus er på bæredygtighed. Boligområdet får navnet GENbruget, fordi både genbrug og gener er en stor del af projektet. Bl.a. bidrager Randers Regnskov med sin genbank til at få plantet masser af æbletræer.
Se mere

Lillevang i Farum

Boligselskabet Farumsødal, afd. 2018, opfører 55 ældreboliger på Lillevænget i Farum. Byggeriet er en udvidelse af plejecenter Lillevang. Alle de nye boliger er 2-rumsboliger på ca. 65 m2. Derudover udvides der med ekstra fællesboligareal og serviceareal til de eksisterende boliger.
Se mere

Svanen på Amager

På Strandlodsvej på Amager opfører boligselskabet DFB 44 almene familieboliger - 37 ungdomsboliger og 7 familieboliger. Boligerne får højt til loftet og store vinduespartier, der giver masser af lys.
Se mere

Vinge ved Frederikssund

Boligselskabet Rosenvænget opfører 198 familieboliger i den nye stationsby Vinge ved Frederikssund. Boligerne får henholdsvis 2, 3 og 4 rum og bygges i størrelsen ca. 70-110 m2 – som toetagers rækkehuse og etageboliger i punkthuse i op til 10 etager.
Se mere

Brahesbakke i Horsens

40 almene familieboliger opføres i Horsens i Bygholms smukke landskab tæt ved sø, mark og skov. Det er Boligselskabet Domea Horsens, der står bag boligerne, som placeres i syv punkthuse med to-fire etager. Boligerne bliver mellem 91 og 109 m².
Se mere
Næste
Side 1 af 4