Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Brohuset i Ringsted

Andelsforeningen af 1941 Ringsted opfører 58 almene boliger på kanten af Ringsted by. Boligerne opføres med henholdsvis 1, 2 og 3 rum i størrelsen 37-113 m2. Boligerne er placeret på hjørnegrunden, hvor Brogade, Næstvedvej og Jernbanevej møder hinanden. Bebyggelsen lukker hjørnet af som en karré i fire etager. Facaden mod gården, er med en let vedligeholdelsesfri, mørk pladebeklædning.
Se mere

Falbe Parken i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye og moderne, almene kvalitetsboliger.
Se mere

Morten Peders Vej i Stenstrup

Boligselskabet Sydfyn bygger ni nye lavenergiboliger på Morten Peders Vej i Stenstrup. Boligerne er fordelt på to rækker, som sammen danner et mindre fælles gårdrum. Alle boligerne har entré, der vender ud mod det følles gårdrum. Den modsatte side af boligerne vender ud mod et grønt areal. På grunden er der p-pladser til boligerne, cykeloverdækning og andre fælles installationer.
Se mere

Banegårdspladsen i Brønderslev

Brønderslev centrum bliver 96 almene boliger rigere. Det er boligselskabet Domea Aabybro, der står bag bebyggelsen på grunden, hvor Politigården og posthuset tidligere lå. Boligerne bygges som familie- og ungdomsboliger, og de får desuden selskab af 20 private ejerboliger.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet.
Se mere

Den gamle skole i Christiansfeld

Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding opfører 29 almene familieboliger på og omkring Christiansfelds gamle drengeskole. De nye boliger ligger i et bevaringsværdigt område og er tænkt ind i omgivelserne.
Se mere

Fjerritslev College i Fjerritslev

Studerende på en ungdomsuddannelse på Fjerritslev Gymnasium får i 2020 mulighed for at rykke ind i en spritny ungdomsbolig lige ved siden af. Boligselskabet Domea Aabybro opfører nemlig 40 af slagsen, som alle bliver på 25m² og med eget køkken og bad. Derudover bygges et stort fælleshus på 400 m².
Se mere

GENbruget Munkdrup i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 52 almene familieboliger i Munkdrup. Byggeriet integreres med opgivelserne, og fokus er på bæredygtighed. Boligområdet får navnet GENbruget, fordi både genbrug og gener er en stor del af projektet. Bl.a. bidrager Randers Regnskov med sin genbank til at få plantet masser af æbletræer.
Se mere

Gl. Nybyvej på Tåsinge

Boligselskabet Sydfyn opfører 88 familieboliger på Gl. Nybovej 20 på Tåsinge i størrelsen 72-104 m2. En del af byggeriet bliver et seniorbofællesskab. Boligerne bygges som rækkehuse i henholdsvis en og to etager.
Se mere
Næste
Side 1 af 3