Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 4

Markedspladsen i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 32 almene familieboliger på Mariagervej/ Bredstrupgade/ Markedsgade i Randers C. Lejlighederne bliver på henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen 55-95 m2 og ventes at stå klar til indflytning i forsommeren 2020.
Se mere

Digterparken i Varde

Domea Varde opfører 103 attraktive familieboliger centralt placeret i Vardes digterkvarter. Der kommer to-, tre- og fire-rumsboliger, som egner sig til både børnefamilier og seniorer. Bebyggelsen ligger i en grøn park med minimal trafik.
Se mere

Sophienborg Plejecenter i Hillerød (udbygning)

Sophienborg Plejecenter i Hillerød får 30 nye boliger i 2021. Det er boligselskabet Domea Hillerød, der står bag de nye almene 1-rums ældreboliger på 67 m2. De kommer til at ligge i to bygninger, som vil minde om de bygninger, der er i forvejen. Boligerne får franske altaner.
Se mere

Stationsparken i Tørring

Domea Hedensted-Tørring opfører 42 nye almene familieboliger i Tørring midtby. Boligerne, der får henholdsvis to, tre og fire rum, opføres i to punkthuse i tre etager og to punkthuse i fire etager. Boligerne ligger i størrelsen ca. 77-107 m2, og er alle udstyret med altan.
Se mere

Kildetoften i Odder

Domea Odder opfører 43 nye små familieboliger i Odder. Bebyggelsen udformes som tre længehuse i to etager med altangang mod nord og øst. Der bliver 37 et-rums boliger på ca. 36 m2 og seks to-rums boliger på ca. 74 m2. Der er fællesvaskeri.
Se mere

Campus Køge i Køge

Boligselskabet Domea Køge opfører 72 almene ungdomsboliger, der får navnet Campus Køge. Lejlighederne får henholdsvis et og to rum i størrelsen 30-50 m2 med adgang til franske altaner. Der bliver desuden bygget et stort fælleshus, som også indeholder vaskeri.
Se mere

GENbruget Munkdrup i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 52 almene familieboliger i Munkdrup. Byggeriet integreres med opgivelserne, og fokus er på bæredygtighed. Boligområdet får navnet GENbruget, fordi både genbrug og gener er en stor del af projektet. Bl.a. bidrager Randers Regnskov med sin genbank til at få plantet masser af æbletræer.
Se mere

Kom godt i gang med nybyggeri

Denne folder introducerer bestyrelsesmedlemmer i en boligorganisation eller boligafdeling til faserne i et nybyggeri, den forklarer, hvilke parter der deltager, og hvad der skal tages stilling til hvornår.
Se mere

Lupinhaven i Næstved

Boligselskabet Trollebo opfører 58 boliger, fordelt på 22 et-rums boliger, 18 to-rums og 18 tre-rums boliger. Alle boligerne er indrettet med rummelige opholdsrum med køkken og spiseplads. Derfra er der udgang til enten altan eller terrasse.
Se mere
Næste
Side 1 af 4