Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Den gamle skole i Christiansfeld

Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding opfører 29 almene familieboliger på og omkring Christiansfelds gamle drengeskole. De nye boliger ligger i et bevaringsværdigt område og er tænkt ind i omgivelserne.
Se mere

Nye boliger i Brønderslev

Brønderslev centrum bliver 96 almene boliger rigere. Det er boligselskabet Domea Aabybro, der står bag bebyggelsen på grunden, hvor Politigården og posthuset tidligere lå. Boligerne bygges som familie- og ungdomsboliger, og de får desuden selskab af 20 private ejerboliger.
Se mere

Rynkebjerggårdsvej i Lejre

Boligselskabet Midtsjælland opfører 29 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet.
Se mere

Nordre Park i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører 95 almene kvalitetsboliger af forskellig størrelse på Mølmarksvej i Svendborg. Bebyggelsen har fået navnet Nordre Park. Der vil være boliger for både familien, singlen og den ældre, og de får udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.
Se mere

Klostergården i Kolding

92 attraktive almene familieboliger er i foråret 2022 klar til indflytning. Det er Domea Lunderskov-Kolding, der står boligerne, som opføres i størrelsen 63-115 m² på Klostergade i Kolding. Boligerne bygges, så der dannes et hyggeligt gårdrum, hvor beboerne kan mødes.
Se mere

Kom godt i gang med nybyggeri

Denne folder introducerer bestyrelsesmedlemmer i en boligorganisation eller boligafdeling til faserne i et nybyggeri, den forklarer, hvilke parter der deltager, og hvad der skal tages stilling til hvornår.
Se mere

Bataljonen i Ringsted

Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted opfører 92 familieboliger, som spænder fra ca. 34 til 102m2, fordelt på 2-, 3- og 4-rums boliger. Det forventes, at de første beboere kan flytte ind i slutningen af 2019.
Se mere

Brohuset i Ringsted

Andelsforeningen af 1941 Ringsted opfører 58 almene boliger på kanten af Ringsted by. Boligerne opføres med henholdsvis 1, 2 og 3 rum i størrelsen 32-110 m2.
Se mere
Næste
Side 1 af 3