Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Møllevænget i Hørsholm

Danske Funktionærers Boligselskab opfører 22 almene familieboliger på Møllevænget i Hørsholm. De nye 2- og 3-rums boliger opføres som rækkehuse i et-to plan på henholdsvis 48 og 88 m2.
Se mere

Nordre Park i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører 118 almene kvalitetsboliger af forskellig størrelse på Mølmarksvej i Svendborg. Bebyggelsen har fået navnet Nordre Park. Der vil være boliger for både familien, singlen og den ældre, og de får udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.
Se mere

Gl. Nybyvej på Tåsinge

Boligselskabet Sydfyn opfører 88 familieboliger på Gl. Nybovej 20 på Tåsinge i størrelsen 72-104 m2. En del af byggeriet bliver et seniorbofællesskab. Boligerne bygges som rækkehuse i henholdsvis en og to etager.
Se mere

Søkildevej i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører et seniorbofællesskab med i alt 74 almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. De nye boliger, som bliver for de +55-årige, bygges som 2-, 3- og 4-rums boliger på 62-95 m2. De ventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere

Markedspladsen i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 32 almene familieboliger på Mariagervej/ Bredstrupgade/ Markedsgade i Randers C. Lejlighederne bliver på henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen 55-95 m2 og ventes at stå klar til indflytning i forsommeren 2020.
Se mere

Digterparken i Varde

Domea Varde opfører 103 attraktive familieboliger centralt placeret i Vardes digterkvarter. Der kommer to-, tre- og fire-rumsboliger, som egner sig til både børnefamilier og seniorer. Bebyggelsen ligger i en grøn park med minimal trafik.
Se mere

Sophienborg Plejecenter i Hillerød (udbygning)

Sophienborg Plejecenter i Hillerød får 30 nye boliger i 2021. Det er boligselskabet Domea Hillerød, der står bag de nye almene 1-rums ældreboliger på 67 m2. De kommer til at ligge i to bygninger, som vil minde om de bygninger, der er i forvejen. Boligerne får franske altaner.
Se mere

Stationsparken i Tørring

Domea Hedensted-Tørring opfører 42 nye almene familieboliger i Tørring midtby. Boligerne, der får henholdsvis to, tre og fire rum, opføres i to punkthuse i tre etager og to punkthuse i fire etager. Boligerne ligger i størrelsen ca. 77-107 m2, og er alle udstyret med altan.
Se mere

Kildetoften i Odder

Domea Odder opfører 43 nye små familieboliger i Odder. Bebyggelsen udformes som tre længehuse i to etager med altangang mod nord og øst. Der bliver 37 et-rums boliger på ca. 36 m2 og seks to-rums boliger på ca. 74 m2. Der er fællesvaskeri.
Se mere
Næste
Side 1 af 3