Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Vindinge Nord i Vindinge

Boligselskabet Roskilde Syd opfører 48 almene familieboliger i et attraktivt område i Vindinge i Roskilde Kommune. Boligerne opføres som rækkehuse og som mindre lejligheder.
Se mere

Lysbuen i Horsens

Boligselskabet Domea Østjylland opfører 38 moderne familieboliger i grønne parklignende omgivelser. Lejlighederne er 2- og 3-rums boliger mellem 81-100 m², og alle har en moderne indretning med et åbent køkken i direkte forbindelse med spiseplads og opholdsstue.
Se mere

Apollo - fællesskabets hus i Vanløse

Bebyggelsen er centralt beliggende i Vanløse, tæt på gode shoppingmuligheder og caféliv i mødet mellem Apollovej og Vanløse Allé. Bebyggelsen består af private og almene ungdomsboliger med fælles parkeringskælder, fællesopholdsarealer og tagterrasser. Apollovej Fællesskabets Hus ligger tæt på Vanløse Station og Flintholm St. og har hurtig adgang til både Metro, S-tog og regionaltog.
Se mere

Nordvangsvej i Skovsgaard

Boligselskabet Domea Aabybro opfører otte nye boliger på Nordvangsvej i Skovsgaard uden for Brovst Bebyggelsen består af dobbelthuse med fire rum og husene ligger i rolige omgivelser omgivet af grønne arealer.
Se mere

Vinge ved Frederikssund

Boligselskabet Rosenvænget opfører 198 familieboliger i den nye stationsby Vinge ved Frederikssund. Boligerne får henholdsvis 2, 3 og 4 rum og bygges i størrelsen ca. 70-110 m2 – som toetagers rækkehuse og etageboliger i punkthuse i op til 10 etager.
Se mere

Brahesbakke i Horsens

40 almene familieboliger opføres i Horsens i Bygholms smukke landskab tæt ved sø, mark og skov. Det er Boligselskabet Domea Horsens, der står bag boligerne, som placeres i syv punkthuse med to-fire etager. Boligerne bliver mellem 91 og 109 m².
Se mere

Væksthuset i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 73 bæredygtige boliger i Sporbyen i Randers. 'Væksthuset', som skal danne rammen om boligerne, kommer til at ligge i den nordlige ende af den store Bombardier-grund, som tegner sig til at blive en blandet bydel med mange muligheder.
Se mere

Søkildevej i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører et seniorbofællesskab med i alt 74 almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. De nye boliger, som bliver for de +55-årige, bygges som 2-, 3- og 4-rums boliger på 62-95 m2. De ventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere

Nordre Park i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører 95 almene kvalitetsboliger af forskellig størrelse på Mølmarksvej i Svendborg. Bebyggelsen har fået navnet Nordre Park. Der vil være boliger for både familien, singlen og den ældre, og de får udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.
Se mere
Næste
Side 1 af 3