Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Klostergården i Kolding

92 attraktive almene familieboliger er i foråret 2022 klar til indflytning. Det er Domea Lunderskov-Kolding, der står boligerne, som opføres i størrelsen 63-115 m² på Klostergade i Kolding. Boligerne bygges, så der dannes et hyggeligt gårdrum, hvor beboerne kan mødes.
Se mere

Kom godt i gang med nybyggeri

Denne folder introducerer bestyrelsesmedlemmer i en boligorganisation eller boligafdeling til faserne i et nybyggeri, den forklarer, hvilke parter der deltager, og hvad der skal tages stilling til hvornår.
Se mere

Bataljonen i Ringsted

Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted opfører 92 familieboliger, som spænder fra ca. 34 til 102m2, fordelt på 2-, 3- og 4-rums boliger. Det forventes, at de første beboere kan flytte ind i slutningen af 2019.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet.
Se mere

Brohuset i Ringsted

Andelsforeningen af 1941 Ringsted opfører 58 almene boliger på kanten af Ringsted by. Boligerne opføres med henholdsvis 1, 2 og 3 rum i størrelsen 32-110 m2.
Se mere

Campus Køge i Køge

Boligselskabet Domea Køge opfører 72 almene ungdomsboliger, der får navnet Campus Køge. Lejlighederne får henholdsvis et og to rum i størrelsen 30-50 m2 med adgang til franske altaner. Der bliver desuden bygget et stort fælleshus, som også indeholder vaskeri.
Se mere

Cimbria Parken i Aabenraa

106 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte.
Se mere

Digterparken i Varde

Domea Varde opfører 103 attraktive familieboliger centralt placeret i Vardes digterkvarter. Der kommer to-, tre- og fire-rumsboliger, som egner sig til både børnefamilier og seniorer. Bebyggelsen ligger i en grøn park med minimal trafik.
Se mere

Fjerritslev College i Fjerritslev

Studerende på en ungdomsuddannelse på Fjerritslev Gymnasium får i 2020 mulighed for at rykke ind i en spritny ungdomsbolig lige ved siden af. Boligselskabet Domea Aabybro opfører nemlig 40 af slagsen, som alle bliver på 25m² og med eget køkken og bad. Derudover bygges et stort fælleshus på 400 m².
Se mere
Næste
Side 1 af 3