Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 4

Møllevænget i Hørsholm

Danske Funktionærers Boligselskab opfører 22 almene familieboliger på Møllevænget i Hørsholm. De nye 2- og 3-rums boliger opføres som rækkehuse i et-to plan på henholdsvis 48 og 88 m2.
Se mere

Gl. Nybyvej på Tåsinge

Boligselskabet Sydfyn opfører 88 familieboliger på Gl. Nybovej 20 på Tåsinge i størrelsen 72-104 m2. En del af byggeriet bliver et seniorbofællesskab. Boligerne bygges som rækkehuse i henholdsvis en og to etager.
Se mere

Søkildevej i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører et seniorbofællesskab med i alt 74 almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. De nye boliger, som bliver for de +55-årige, bygges som 2-, 3- og 4-rums boliger på 62-95 m2. De ventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere

Borgen i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører 118 almene kvalitetsboliger af forskellig størrelse på Mølmarksvej i Svendborg. Bebyggelsen har fået navnet Borgen, og dens nye beboere får udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.
Se mere

Markedspladsen i Randers

Boligselskabet Domea Randers opfører 32 almene familieboliger på Mariagervej/ Bredstrupgade/ Markedsgade i Randers C. Lejlighederne bliver på henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen 55-95 m2 og ventes at stå klar til indflytning i forsommeren 2020.
Se mere

Digterparken i Varde

Domea Varde opfører 103 attraktive familieboliger centralt placeret i Vardes digterkvarter. Der kommer to-, tre- og fire-rumsboliger, som egner sig til både børnefamilier og seniorer. Bebyggelsen ligger i en grøn park med minimal trafik.
Se mere

Sophienborg Plejecenter i Hillerød (udbygning)

Sophienborg Plejecenter i Hillerød får 30 nye boliger i 2021. Det er boligselskabet Domea Hillerød, der står bag de nye almene 1-rums ældreboliger på 67 m2. De kommer til at ligge i to bygninger, som vil minde om de bygninger, der er i forvejen. Boligerne får franske altaner.
Se mere

Stationsparken i Tørring

Domea Hedensted-Tørring opfører 42 nye almene familieboliger i Tørring midtby. Boligerne, der får henholdsvis to, tre og fire rum, opføres i to punkthuse i tre etager og to punkthuse i fire etager. Boligerne ligger i størrelsen ca. 77-107 m2, og er alle udstyret med altan.
Se mere

Kildetoften i Odder

Domea Odder opfører 43 nye små familieboliger i Odder. Bebyggelsen udformes som tre længehuse i to etager med altangang mod nord og øst. Der bliver 37 et-rums boliger på ca. 36 m2 og seks to-rums boliger på ca. 74 m2. Der er fællesvaskeri.
Se mere
Næste
Side 1 af 4