Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Næste
Side 1 af 3

Fjerritslev College i Fjerritslev

Studerende på en ungdomsuddannelse på Fjerritslev Gymnasium får i 2020 mulighed for at rykke ind i en spritny ungdomsbolig lige ved siden af. Boligselskabet Domea Aabybro opfører nemlig 40 af slagsen, som alle bliver på 25m² og med eget køkken og bad. Derudover bygges et stort fælleshus på 400 m².
Se mere

Rosenhaven i Nørre Snede

Nørre Snede får 21 nye familieboliger i Rosenhaven. Det er Domea Nørre Snede, der opfører ni dobbelthuse samt et hus med tre boliger på en stille vej. Boligerne bygges i størrelsen 90 til 110 m² med henholdsvis to, tre og fire rum. De ventes færdige i efteråret 2021.
Se mere

Krohaven i Brædstrup

32 nye familieboliger er på vej i Brædstrup. Det er Boligselskabet Domea Horsens, der opfører boligerne på den gamle krogrund på Nørregade. Der kommer 2-rums, 3-rums og 4-rums boliger på ca. 85 til ca. 106m². De forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere

Rynkebjerggårdsvej i Lejre

Boligselskabet Midtsjælland opfører 29 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet. Forventet indflytning medio 2020.
Se mere

Baunemosen i Osted

Boligselskabet Midtsjælland opfører 24 familieboliger i 1½ plan i størrelsen 51,5-95 m2. Der er indregnet en p-plads pr. bolig i projektet. Forventet indflytning medio 2020.
Se mere

Møllevænget i Hørsholm

Danske Funktionærers Boligselskab opfører 22 almene familieboliger på Møllevænget i Hørsholm. De nye 2- og 3-rums boliger opføres som rækkehuse i et-to plan på henholdsvis 48 og 88 m2.
Se mere

Nordre Park i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører 118 almene kvalitetsboliger af forskellig størrelse på Mølmarksvej i Svendborg. Bebyggelsen har fået navnet Nordre Park. Der vil være boliger for både familien, singlen og den ældre, og de får udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.
Se mere

Gl. Nybyvej på Tåsinge

Boligselskabet Sydfyn opfører 88 familieboliger på Gl. Nybovej 20 på Tåsinge i størrelsen 72-104 m2. En del af byggeriet bliver et seniorbofællesskab. Boligerne bygges som rækkehuse i henholdsvis en og to etager.
Se mere

Søkildevej i Svendborg

Boligselskabet Sydfyn opfører et seniorbofællesskab med i alt 74 almene kvalitetsboliger i Høje Bøge-kvarteret i Svendborg. De nye boliger, som bliver for de +55-årige, bygges som 2-, 3- og 4-rums boliger på 62-95 m2. De ventes indflytningsklar i begyndelsen af 2021.
Se mere
Næste
Side 1 af 3