Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Midt i Vanløse skyder Fællesskabets Hus på Apollovej op. Her skal beboerne i de nybyggede almene boliger deles om grønne fællesarealer i gården, tagterrasse og fællesrum. Når Fællesskabet Hus står færdigt, er der i alt 38 almene lejeboliger.
Fællesskabets Hus består af private og almene ungdomsboliger med fælles parkeringskælder, fællesopholdsarealer og tagterrasser.
Apollovej Fællesskabets Hus ligger tæt på Vanløse Station og Flintholm St. og har hurtig adgang til både Metro, S-tog og regionaltog. Den nærmeste station er Vanløse som ligger i gåafstand på ca. 5 minutter

Fællesskab giver gode rammer

Der er lagt stor vægt på fællesskabstanken i de nye almene boliger i Fællesskabets Hus. Udearealerne har en inddragende funktion og pladsen foran bygningen bliver udstyret med bænke og træer og plads til socialt samvær og hygge. I byggeriet er der afsat plads til en café i stueetagen og mellem bygningens to fløje er gårdmiljøet, hvor beboerne kan trække sig tilbage fra byens liv.

De nye ungdomsboliger bliver på 38 kvadratmeter og de kommer til at koste 4.210 kr. om måneden. Familieboligerne er lidt større, 51 kvadratmeter, og kommer til at koste ca. 5.500 kr. om måneden. De nye, almene boliger forventes at stå klar til udlejning fra midten af juni 2021. Udover de almene lejemål i den nye bebyggelse, er der også ca. 130 ungdomsboliger til privatudlejning.

Boligerne

37 ungdomsboliger

  • 1-rums boliger
  • 38-51 kvm

Læs mere om boligerne i folderen her.

Husleje

  • 4.210kr./mdr. for 38m2

Indflytning

Forventet indflytning medio 2021

Skriv dig op

Skriv dig op til en ungdomsbolig i Fællesskabets Hus her.