Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Danske Funktionærers Boligselskab (DFB) opfører 86 almene boliger på Bornholms Allé i den nye bydel Høje Taastrup C, som er et attraktivt område tæt på Høje Taastrup Station med kommunens nye rådhus som nær nabo og tæt på masser af indkøbsmuligheder.

Boligerne opføres i fire punkthuse som 2-, 3- og 4-rums boliger i størrelsen 74 til 113 m2. Tre af punkthusene udformes med tre boliger pr. etage, organiseret omkring et centralt placeret trapperum. Der er desuden elevator. 

Alle boliger har køkken/alrum, som sammen med værelser og stue placeres langs punkthusets facader, hvilket tilgodeser lyse og venlige opholdsrum med udkig. Entre samt bad/toilet placeres centralt i boligen.

Det fjerde punkthus, som ligger tættest på Høje Taastrup Station, indrettes som et seniorbofællesskab med 23 boliger og attraktive fællesfaciliteter i stueplan.

I huslejen til bofællesskabet er indeholdt adgang til en 2-rums gæstebolig samt til stort fælleskøkken og hobbyværksted. Betaling for brug af gæsteboligen aftales i afdelingen.

Parkering kan ske med p-licens i parkeringshus, som forventes at stå klar 1. november 2022. Der er begrænset med pladser i P-huset, som uddeles efter først til mølle-princippet. Den eksakte pris for en P-licens vil blive oplyst her på siden, når prisen kendes.

Aftener og weekender er der desuden mulighed for parkering på Danske Banks parkeringsplads. Nærmere information om denne mulighed vil også blive oplyst senere, når vilkårene kendes.

Boligerne

Læs mere om boligerne her

63 familieboliger

  • 6 stk. 2-rums boliger på 74 m2
  • 57 stk. 3-rumsboliger på 84-101 m2

23 seniorboliger

  • 11 stk. 2-rums boliger på 70 m2
  • 12 stk. 3-rums boliger på 80-82 m2

Læs mere om den nye bydel her

Parkering

Husleje

Indflytning

Indflytning 1. august 2022

Skriv dig op

Lejeboligen.nu – Find lejebolig i Danmark