Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

De 58 almene boliger fra Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted, er placeret på hjørnegrunden, hvor Brogade, Næstvedvej og Jernbanevej møder hinanden.
Bebyggelsen lukker hjørnet af som en karré i fire etager.

Facaden mod Brogade og Næstvedvej er opført i røde mursten, som er kendetegnende for øvrige boligbebyggelser i Ringsted. Facaden mod gården, er med en let vedligeholdelsesfri, mørk pla-debeklædning. Vinduer og døre udføres i brune træ-/aluminiumselementer med spinkle profiler.

I baghuset er der et fællesvaskeri med 2 industrimaskiner, og en tørretumbler. Vaskeriet ses som et sted, hvor man kan møde sin nabo og ophænge evt. information til alle beboere i ejendommen. Ved siden af vaskeriet er der depotrum til hver bolig på ca. 1,3 m2 .
Der er 3 porte i ejendommen; en mod Næstvedvej og en på hjørnet for fodgængere. I den tredje port mod Brogade er der færdsel for biler med mulighed for parkering i gården.

Alle boligerne er elevatorbetjent med niveaufri adgang.

Beboelsesrum i boligerne er udført med hvidmalede vægge og lofter, og gulvene er asketræs parket. Der er gulvklinker i bade-værelserne, vægge i bruseniche er flisebeklædte, loft og øvrige vægge er hvidmalede. Boligerne er gennemlyste og moderne indrettet med gode opholdsrum.

Køkkener er indrettet med emhætte, og der er afsat plads til komfur og køl/frys, som beboerne selv skal have med når de flytter ind. Der er forberedt for opvaskemaskiner i boligtyperne A, B, C og D1. Forberedt for betyder, at der er et skab man kan afmontere og sætte i sit depotrum, hvis man ønsker at købe en opvaskemaskine - når man fraflytter boligen skal opvaskemaskinen afmonteres og skabet monteres igen.
Fælleslokale

I ejendommen er der et fælleslokale, som kan bruges af alle beboere, lokalet kan bruges til f.eks. madklub, fødselsdage og møder m.m. Fælleslokalet skal være med til at skabe sammenhold for beboerne.

Parkering

Der er 46 parkeringspladser i alt, heraf er der 2 handicap parkeringspladser. De 26 af parkeringspladserne er overdækkede, og placeret under bygningerne med underlag af asfaltbelægning. De resterende 20 parkeringspladser er placeret mod det grønne midterareal med underlag af græsarmering for at bryde de store asfalterede arealer, og for at muliggøre nedsivning af regnvand. Der er 89 cykelparkeringer fordelt 3 steder i gården, så tæt som muligt på trapper og elevator, nogle af dem er i to etager.

Fælles udearealer

For at give gården et så stort frodigt udtryk som muligt plantes på det grønne midterareal en lund af piletræer, som gennem en tæt beplantning hurtig opnår en vis højde, som også giver en effekt i de højere beliggende etager i ejendommen. Under træerne plantes der en bundbeplantning og arealet sænkes for at kunne opfange og forsinke en del af regnvandet. Langs kanterne plantes der græs.

I forbindelse med svalegangen på 1. sal mod Næstvedvej etableres der en terrasse på ca. 80 m2 til fælles ophold.

Boligerne

58 familieboliger og 10 ungdomsboliger med henholdsvis 1, 2 og 3 rum i størrelsen 37-113 m2.
Yderligere information om boligerne følger.

Læs mere om byggeriet i denne folder.

Husleje

Ungdomsboliger: 3.185 kr./mdr. for 37 m2 ekskl. forbrug.

1-rums Familieboliger: 3.613 kr./mdr. for 40 m2 ekskl. forbrug.

2-rums familieboliger: 4.654 kr./mdr. for 52 m2 ekskl. forbrug.

3-rums familieboliger: 7.559 kr./mdr. for 86 m2 ekskl. forbrug.

3-rums familieboliger: 9.405 kr./mdr. for 107 m2 ekskl. forbrug.

Indflytning

Forventet indflytning 1. april 2021

Skriv dig op

Oplysninger om opskrivning kan fås hos Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted på ABF1941.dk