Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ballerup Boligselskab opfører et nyt seniorbofællesskab i flotte omgivelser på Bybjergvej i Skovlunde, tæt på centrum og grønne områder i Skovlunde Bypark. Det opføres som en 3-etagers bebyggelse, der rummer 18 boliger, hvorfra der er direkte adgang til det fri – enten i form af have/terrasse eller en bred altangang.

Det skal sikre gode fællesarealer både ude og inde og medvirker til at understøtte det spontane møde mellem beboerne. På samme måde er hovedindgangen til bebyggelsen centralt placeret med direkte adgang og indkig til fællesarealet, der ligger i stueetagen.

Til de mindste 12 boliger hører et depotrum, mens de resterende 6 boliger på 98 m2 har depotrum i selve boligen.

På grunden anlægges 25 p-pladser, hvoraf de to bliver handikappladser.

Boligerne

I alt 18 boliger på ca. 72-98 m2 og en på cirka 57 m2

  • 11 stk. 3-rums boliger
  • 7 stk. 2-rums boliger

Husleje

Forventet husleje: 5.684-9.772 kr./mdr. + forbrug

Indflytning

Forventet indflytning 1. juni 2022

Opskrivning

Skriv dig på venteliste til en bolig på Bybjergvej i Ballerup her