Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

42 studieboliger samt et fælleshus er under opførelse ved Det Blå Gymnasium og Handelsskole i Tønder. Boligerne i det nye Campus Tønder bliver i størrelsen 34 m2-40 m2, mens fælleshuset bliver på 180 m².

Studieboligerne vil være grupperet i tre længer af to etager, så der bliver skabt et indre og mere intimt gårdrum. Mod nord afgrænses gårdrummet af et stort fælleshus, og fælleshuset og gårdrummet kommer til at fungere som det naturlige sociale centrum i bebyggelsen.

På facaden, der vender væk fra gårdrummet, er alle boligerne udstyret med franske altaner, som giver godt med lys og udsyn. Der etableres en gennemgående fælles terrasse til boligerne i stueetagen. Alle boliger har desuden tilknyttet et depotrum.

Boligerne er fordelt på tre typer – 34 studieboliger, 4 praktikant-/trainee-boliger og 4 tilgængelighedsboliger. Tilgængelighedsboligerne er placeret i stueplan, mens praktikantboligerne er placeret på første sal.

Studieboligerne har et bruttoareal på knap 34 m2, mens praktikant- og tilgængelighedsboligerne er ca. 37-39 kvadratmeter. Praktikantboligerne fungerer også som deleboliger.

Fælleshuset inde holder et køkken, toiletter, vaskerum og et stort fælleslokale. Campus Tønder ligger meget tæt på indkøb og grønne arealer. 

Boligerne

  • 34 stk. studieboliger på ca. 33,7 m2
  • 4 praktikant-/trainee-boliger på ca. 37-39 m2
  • 4 stk. tilgængelighedsboliger på ca. 37-39 m2

Husleje

Forventet husleje fra 2.570 kr./mdr. til 2.990 kr./mdr., ekskl. forbrug

Indflytning

Forventet indflytning primo 2024

Opskrivning

Lejeboligen.nu – Find lejebolig i Danmark