Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Boligselskabet Alliken opfører nu 69 almene familieboliger på Dampmøllegrunden i Ringsted i størrelsen 69-111 m2.

Boligerne er gennemlyste med en gennemgående opholds- og spisestue med åbent køkken og adgang til bad og soveværelser. Stuerne har brede vinduespartier til gulv, soveværelserne er store, og på badeværelset er der plads til vaskesøjle.

På de syd- og vestvendte facader, som vender mod gårdrummet, får boligerne private altaner. Boliger, som vender mod altangang, giver mulighed for beboerne at opholde sig i små nicher på altangangen, hvor der er plads til borde og stole. Boligerne i stueetagen får adgang til egen have med en lille terrasse. 

Hver bolig har sit eget depot.

Boligerne

69 boliger i størrelsen 69-111 m2:

  • 2 stk. 2-rums boliger
  • 35 stk. 3-rums boliger
  • 32 stk. 4-rums boliger

Husleje

Forventet husleje: 5.923-8.136 kr./mdr. + forbrug

Indflytning

Forventet indflytning 1. maj 2022

Opskrivning

Skriv dig på venteliste til en bolig i Dampmøllen her