Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I Munkdrup i Randers opføres nu 52 almene familieboliger i høj kvalitet i størrelsen 70 til 110 m2 med 2, 3 og 4 rum. Desuden bygges et fælleshus. Boligerne kommer til at ligge på Ingrid Maries Vej. 

Det er Boligselskabet Domea Randers, der står bag de nye boliger, som er tænkt ind i naturen i området, der kommer til at spille en aktiv rolle for de kommende beboere.

Randers Regnskov er nemlig også involveret i projektet og bidrager med sin genbank, der vil tilføre området æbletræer og planter. Beboerne får dermed mulighed for til en vis grad at blive selvforsynende, hvilket også er med til at videreudvikle genbanken.

Det er gamle danske æblesorter, der skal plantes. De seneste 100 år er mange sorter gået tabt, og derfor skal der fokus på at opretholde og videreudvikle de gamle sorter.

Det miljøvenlige fokus kommer også til udtryk på fælles udearealer, hvor man normalt ville så græs. Der bliver afsat jordlodder til køkkenhaver, hvor beboerne kan dyrke grøntsager, og der bliver gjort plads til kompost på fællesarealerne.

Bæredygtighed tænkes desuden ind i materialet i selve byggeriet, hvor man har skåret ned på brugen af beton. 

Boligerne

52 boliger med 2, 3 og 4 rum i størrelsen 70-110 m2

Husleje

Forventet husleje 5.500-9.000 kr./mdr. + forbrug

Rejsegilde

16. september 2019 kl. 13

Indflytning

Forventet indflytning i november 2020

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i GENbruget