Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding opfører 92 almene familieboliger i Kolding midtby. Boligerne er henholdsvis 2-, 3- og 4-rums boliger i størrelsen 64-114 m², og den nye boligafdeling får navnet Klostergården.

Boligerne danner en lukket karré, som skaber et attraktivt fælles gårdrum for beboerne. Det er også fra gården, at der er adgang til boligerne. Her er der trapper op til svalegange, hvorfra man går ind i sin bolig.

Boligerne mod Byparken har altan fra 1. sal og opefter. De øvrige boliger i bebyggelsen har fransk altan. Boligerne har gennemlyste køkkenalrum, og de har desuden alle et depotrum i boligen. 

Der er under størstedelen af bebyggelsen anlagt en privatejet p-kælder med nedkørsel fra Klostergade. Som gående er der adgang til den privatejede p-kælder fra gårdrummet, Lille Brostræde og mod det offentlige byrum og der bliver etableret personlift fra den privatejede p-kælder til gårdrummet. Bebyggelsen har en fri cykelparkering i kælderen, ligesom der er det i gården.

Aftaler omkring leje og brug af p-pladser i den privatejede p-kælder skal indgås med APCOA Parking Danmark A/S via denne hjemmeside eller på telefon: 7023 13 31.

Man har adgang til bebyggelsen fra hhv. Klostergade, Brostræde samt det offentlige byrum mod øst. Sidstnævnte er den adgang, hvor der er niveaufri adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Boligerne

92 familieboliger i størrelsen 66-114 m²

Læs mere om boligerne i udlejningsmaterialet og i folderen her.

Husleje

Priser fra 5.066 kr. til 9.934 kr. (ekskl. forbrug) 

Se den komplette oversigt over huslejerne her.

Indflytning

Forventet indflytning 1. juli 2022

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Klostergården i Kolding