Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Området ligger i den sydøstlige del af Horsens, nærmere betegnet bydelen Dagnæs, Tyrsted i et eksisterende villakvarter.

Bebyggelsen er døbt Lysbuen, og består af to punkthuse med almene boliger som opføres af Boligselskabet Domea Østjylland.

De nye almene boliger i bydelen får et ensartet og sammenhængende arkitektonisk udtryk. Facaderne bliver i gule tegl med relief-murværk og der er flade tage.

Alle boliger får egne udearealer. I stueplan har lejlighederne egen terrasse og højere oppe har alle lejligheder altan. Der er fælles parkering i bebyggelsen. I opgangen er der både trapper og elevator. Det giver øget tilgængelighed.

Park-agtig og grøn

Den nye bebyggelse hænger sammen vha. stier, der forbinder punkthusene på tværs. I mellem husene er der flotte grønne arealer, som skal give et løft til hele lokalområdet.

Der bliver et stort grønt strøg med mindre legearealer og opholdsarealer, der giver området karakter af park med grupper af lyse åbne træklynger placeret som små holme i landskabet og suppleret med frugttræer. Hele bebyggelsen er omkranset af bøgehække.

Moderne indretning

I lejlighederne er der åbent køkken i direkte forbindelse med en lys spiseplads. I køkkenet er inventaret fra HTH og de hårde hvidevarer fra Electrolux.

Opholdsstuen har adgang til terrasse eller altan. Væggene er fuldspartlede og malede og der er hvide lofter. Gulvene i lejlighederne er gennemgående trægulve og på toilet og i bryggers er der lagt klinker.

Lejlighederne er forberedt til vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Boligerne

38 boliger i størrelsen 81-100 m2 fordelt på 2 og 3-rums lejligheder.

Der er flere detaljer at se i udlejningsfolderen her.

Husleje

5.727-8.807 kr./mdr. + forbrug.
Du kan se huslejerne for de enkelte boliger her.

Indflytning

1. september og 1. oktober 2021.

Skriv dig op

Vil du skrives op til lejlighederne i Lysbuen? Klik her og kom videre til opskrivningen.