Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bebyggelsen

Boligselskabet Sydfyn bygger ni nye lavenergiboliger på Morten Peders Vej i Stenstrup. Boligerne er fordelt på to rækker, som sammen danner et mindre fælles gårdrum. Alle boligerne har entré, der vender ud mod det fælles gårdrum. Den modsatte side af boligerne vender ud mod et grønt areal.

På grunden er der p-pladser til boligerne, cykeloverdækning og andre fælles installationer.

Området

Stenstrup og Morten Peders Vej ligger i naturskønne omgivelser med 10 km. afstand til Svendborg, 15 km til Ringe og 30 km til Odense. Byen er på knap 1.800 indbyggere. I gåafstand finder du den lokal skole, indkøb og station. Toget mod hhv. Svendborg og Odense kører to gange i timen.

Boligerne

Boligerne består af en entré, to værelser samt et stort køkken-alrum med spise- og opholdsstue samt et badeværelse og et praktisk depotrum.

Man ankommer til en rummelig entré med opbevaringsplads, hvorfra der er adgang til det ene værelse, badeværelset og resten af boligen. Her kommer man ind i det store køkken alrum som er gennemlyst, hvor der er direkte udgang fra både køkkenet og opholdsstuen. Herfra er der adgang til det større soveværelse, hvor der også er direkte udgang til det grønne areal og til et depot inde i boligen.

Boligerne

9 boliger på ca. 90 m2 fordelt på entré, køkken-alrum og to værelser.

Udlejningsmateriale

Husleje

7.240 kr./mdr. + forbrug 

Indflytning

1. marts 2021 

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til bolig på Morten Peders Vej i Stenstrup