Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea Aabybro bygger på Nordvangsvej 1 – 5 i Skovsgaard ikke langt fra Brovst.
Her er fire nye dobbelthuse under opførsel. Det betyder, at otte nye almene familieboliger med egen carport, udhus, overdækket entre og lille have snart står klar til indflytning.

Boligerne er designet med en vision om at skabe et attraktivt og hjemligt boligområde. Boligområdet skal indgå i et samspil med de omkringliggende boliger i Skovsgaard.  

Der bliver god plads imellem bygningerne og med indgangsfacader som front, indbygges et udtryk af selvstændige boliger og der opstår en ”villavejs-stemning”.

Mellem husene bliver der etableret grønne arealer, som skal skabe rammer for et udendørs fællesskab for områdets beboere.

Den samlede bebyggelse vil fremstå med et ensartet og sammenhængende arkitektonisk udtryk med facader og tage i rødt tegl.

To størrelser

Der bliver bygget i to størrelser på Nordvangsvej. De otte boliger bliver fordelt på henholdsvis fire boliger på 70 m2 og fire boliger på 97 m2. Alle boligerne får deres egen carport og et skur. 

Alle boligerne får store vinduespartier, der åbner op fra køkkenalrum og stue til den private have og de fælles grønne arealer og terrasser på begge sider af huset.

Læs mere

Læs mere om boligerne i folderen her

Husleje

Den månedlige husleje bliver ca. 5.600 kr. for 70 kvm og 7.200 kr. for 90 kvm (ekskl. forbrug).

Du kan se den præcise husleje for de enkelte lejemål her

Forventet indflytning

Boligerne forventes klar til indflytning i november 2021.

Åbent hus

Der vil blive afholdt 'åben byggeplads' den 24. august kl. 12-13. Tilmelding skal ske til Servicecenter Bolig Nord på tlf.: 76 44 46 00

Skriv dig op

Hvis du gerne vil skrives op til boligerne, så kan du gøre det på Lejeboligen.nu