Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Byggeriet Orienten er på knap 14.000 m2 og ligger i Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Det kommer til at bestå af 131 boliger, fordelt på familieboliger, som både singler, par og familier, kan leje sig ind i, på ungdomsboliger og boliger for borgere med særligt behov. Der bliver også etableret en integreret daginstitution, som Københavns Kommune kommer til at eje, og erhvervslokaler til fx restaurant og café, som By og Havn vil stå for.

Byggeriet, der er tænkt og tegnet af bl.a. KHS Arkitekter og Dorte Mandrup Arkitekter, er i både materiale og arkitektur af høj kvalitet, og boligerne fletter sig elegant sammen med områdets øvrige byggerier.

Byggeriet bliver bæredygtighedscertificeret, så til det lever op til energistandarder, der først er gældende fra 2020.

Gårdmiljøet i Orienten bliver etableret i flere niveauer med plateauer, pladser og grønne arealer, der kan bruges til legeplads, nyttehaver og andet, som beboerne ønsker. På tagene er der flere fælles tagterrasser i forskellige variationer og højder med planter og buske.

Rejsegilde

5. februar 2019 kl. 11.30
Se invitation her

Forventet indflytning

Ultimo 2019.

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Orienten her