Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea Aabybro står bag 8 nye familieboliger, som bygges på Vinkelen på den gamle stadiongrund på Gjøl. De opføres som to rækkehuse med 4 boliger i hver. Boligerne bygges i to plan med adgang til terrasse og altan, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Limfjorden.

Boligerne er gennemlyste med vinduespartier til gulv og automatisk solafskærmning. De har henholdsvis 3 og 4 rum og er i størrelsen 98 m2 til 114 m2. De er dog fleksibelt indrettet med åbne planløsninger, så der er mulighed for at skabe et ekstra værelse.

Hver bolig får desuden et rum i et fællesskur. 

Boligerne er såkaldt passivhuse, som der stilles store energi-krav til. Det betyder bl.a., at der vil være et meget lavt varmeforbrug og solceller, der giver et tilskud til elregningen.

Gjøl er Limfjordens eneste naturlige havn – et hyggeligt og idyllisk samfund med skole, indkøbsmuligheder og meget mere.

Boligerne

  • 4 boliger med 3 rum á 98 m2
  • 4 boliger med 4 rum á 114 m2

Udlejningsmateriale

Husleje

  • 3-rums boliger: kr. 7.587,- pr. måned + forbrug, som afregnes direkte med forsyningsselskaberne
  • 4-rums boliger: kr. 8.826,- pr. måned + forbrug, som afregnes direkte med forsyningsselskaberne

Åbent hus

Lørdag den 12. og søndag den 13. januar 2019 – begge dage klokken 12-16.
Alle er velkomne.

Invitation til åbent hus

Indflytning

Forventet indflytning 1. februar 2019.

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig på Vinkelen på Gjøl

Bemærk! Der er specielle regler for førstegangsudlejning, og derfor kan du ikke regne med dit nummer på ventelisten, som oplyses af systemet. Fx ved vi på nuværende tidspunkt ikke, hvor mange boliger kommunen ønsker ved førstegangsudlejning.