Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Kom godt i gang med en renovering

Denne folder introducerer bestyrelsesmedlemmer i en boligorganisation eller boligafdeling til faserne i en renovering, den forklarer, hvilke parter der deltager, og hvad der skal tages stilling til hvornår.
Se mere

To renoveringer i Svendborg

AFSLUTTES 2020: Renoveringen af to boligafdelinger på henholdsvis Toftemarken/Klintemarken/Frilandsvej samt på Jægermarken i Svendborg skal fremtidssikre det populære område midt i Svendborg. Renoveringerne til samlet ca. en halv milliard kroner vil give både større, mere moderne og mere tilgængelige boliger. Desuden bygges et fælleshus på godt 300 kvm.
Se mere

Gadekærvej i Valby

AFSLUTTET 2016: 'Valbys grimmeste ejendom' var det prædikat, der sad klistret til det almene boligbyggeri Gadekærvej indtil 2016. En større renovering har forskønnet og fremtidssikret blokken midt i Valby, og i dag er Gadekærvej især kendt for sin spektakulære vægkunst på gavlen. Renoveringen har givet et løft til bo-kvaliteten for beboerne, der viser området frem med stolthed.
Se mere

Enebærhaven i Humlebæk

AFSLUTTET 2015: Enebærhaven er et alment boligbyggeri i Humlebæk, som i 2015 stod gennemrenoveret. Projektet havde ikke alene fokus på pæne mursten, men i høj grad også på mennesker. Målet var at skabe tryghed i boligområdet og at tiltrække ressourcestærke borgere. I dag fremstår området totalt forandret. I maj 2018 vandt Enebærhaven en renoveringspris.
Se mere

Skovbærparken i Haderslev

AFSLUTTES 2021: Et stort renoveringsprojekt på Skovbærvænget/Brombærvej i Haderslev forventes at reformere hele Sydbyen. Projektet til ca. en halv milliard kroner involverer både nedrivning af boliger og en gennemgribende renovering. Målet er bl.a. at tiltrække børnefamilier og at gøre det in igen at bo i Sydbyen, bl.a. ved at opføre 35 rækkehuse.
Se mere