Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Står I som lokal boligorganisation eller boligadministration over for opgaver, I synes, er vanskelige at løse, eller har I behov for at opruste på et specifikt område, kan Domea.dk hjælpe jer. Vi træder til, hvor I beder os om det. I kan på den måde styrke jeres virksomhed, præcis hvor I synes, det kan gøre en forskel for jer, så I står stærkt og bliver mere konkurrencedygtige.

Vi har en bred vifte af eksperter, der med specialviden på alle relevante områder inden for bygge- og boligadministration kan løfte helt specifikke opgaver, som I måtte stille os overfor. Se de mange muligheder folde sig ud længere nede på siden. 

En erhverskundeaftale begynder typisk med en stærk, fælles it- og administrationsplatform, hvor I får en solid ballast og volumen, så I kan drive organisationen og betjene jeres beboere og bestyrelser effektivt langt ind i fremtiden. Og I får glæde af en række stordriftsfordele, bl.a. i form af et reduceret investeringsbehov og lavere enhedsomkostninger. 

Men det kan også være, I har brug for at supplere jeres arbejde i boligorganisationen eller boligadministrationen i mindre skala. Måske ønsker I at sætte fokus på udvikling af jeres medarbejdere og søger derfor HR-ekspertise, eller I behøver hjælp til at styrke kommunikations-indsatsen eller på jura- og løn-området.

Som erhverskunde er I en del af et fællesskab og har indflydelse på, hvor vi skal hen. Som Ulrik Brock Hoffmeyer, administrerende direktør i boligadministrationen BO-VEST, der er erhvervskunde hos Domea.dk, siger:

- Det koster at stå uden for fællesskabet. Flere tænker bedre sammen, og der er flere til at betale regningen.

Læs flere udsagn fra kunder her

I blomsten herunder kan I læse mere om, hvad vi tilbyder. Men der er også en masse nuancer, som kan være svære at beskrive. Tøv ikke med at kontakte os, hvis ikke I finder det, I søger, så sammensætter vi en løsning, der passer til jer.

 
Pluk fra blomsten

Fold ydelserne ud

  

Domea.dk er kundeejet

Domea.dk's kunder har via vores generalforsamling direkte indflydelse på den overordnede retning for Domea.dks udvikling – herunder ikke mindst på anvendelsen af den investeringsfond, som understøtter virksomhedens strategiske og forretningsmæssige udvikling.

Som erhvervskunde har I den samme indflydelse. Det kræver dog, at I aftager leverancer fra Domea.dk i et omfang, der samlet set opfylder kriterierne for at indtræde i og få indflydelse via vores generalforsamling.

En kundeejet virksomhed
 

Kontakt os
Læs om at være forretningsførerkunde
Læs om at være byggekunde


Til toppen