Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det er jer, der bestemmer retningen for jeres boligorganisation, når I vælger Domea.dk som samarbejdspartner. Som forretningsførerkunde får I hele pakken af stærke kompetencer og velafprøvede services inden for administration, udlejning og ledelse af boligorganisationens medarbejdere – uden at gå på kompromis med jeres kultur og selvstændighed. Vi understøtter jer i den retning, I har sat, så det hele glider i hverdagen, og I kommer i mål med det, I gerne vil. I vil opleve tryghed i organisationen, og det vil frigive tid og ressourcer, som I kan bruge på det, I synes, er vigtigt. 

I bliver en del af et fællesskab, hvor I får indflydelse på Domea.dk og får glæde af de fordele, der kommer af at være mange.

Den fulde palet af ydelser kan I se folde sig ud i blomsten herunder. Men der er også alt det, blomsten ikke fortæller – det, der kommer af at have et ressourcestærkt bagland med specialister på alle relevante områder. Det er de kompetente medarbejdere i Domea.dks landscenter i Høje-Taastrup og Vejle og de ansatte på servicecentrene, der løfter leverancerne og servicen og giver alle nuancerne i blomsten, så vi kan opfylde de behov, I har, i jeres unikke boligorganisation.

Læs, hvad andre forretningsførerkunder siger

  
Den fulde pakke

Fold ydelserne ud

 
Indgå i et lokalt servicecenter

De fleste forretningsførerkunder har valgt at etablere eller indgå i et lokalt servicecenter. Enten alene eller sammen med andre. Et servicecenter er den lokale arbejdsplads for boligorganisationens medarbejdere i driften og et kontor, hvor beboerne kan få personlig betjening. Ved at samle medarbejderne og etablere en fælles lokal ledelse kan driftsarbejdet planlægges mere effektivt, og beboerne kan få mere service for pengene.
   

Domea.dk er kundeejet

Det er boligorganisationerne, der ejer Domea.dk. Som forretningsførerkunde har I via vores generalforsamling indflydelse på udviklingen af virksomheden.

En kundeejet virksomhed