Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Står I som lokal boligorganisation eller boligadministration over for opgaver, I synes, er vanskelige at løse, eller har I behov for at opruste på et specifikt område, kan Domea.dk hjælpe jer. Vi træder til, hvor I beder os om det. I kan på den måde styrke jeres virksomhed, præcis hvor I synes, det kan gøre en forskel for jer, så I står stærkt og bliver mere konkurrencedygtige.

Vi har en bred vifte af eksperter, der med specialviden på alle relevante områder inden for bygge- og boligadministration kan løfte helt specifikke opgaver, som I måtte stille os overfor. Se de mange muligheder folde sig ud længere nede på siden. 

En forretningskundeaftale begynder typisk med en stærk, fælles it- og administrationsplatform, hvor I får en solid ballast og volumen, så I kan drive organisationen og betjene jeres beboere og betyrelser effektivt langt ind i fremtiden. Og I får glæde af en række stordriftsfordele, bl.a. i form af et reduceret investeringsbehov og lavere enhedsomkostninger. 

Men det kan også være, I har brug for at supplere jeres arbejde i boligorganisationen eller boligadministrationen i mindre skala. Måske ønsker I at sætte fokus på udvikling af jeres medarbejdere og søger derfor HR-ekspertise, eller I behøver hjælp til at styrke kommunikations-indsatsen eller på jura- og løn-området.

Som forretningskunde er I en del af et fællesskab og har indflydelse på, hvor vi skal hen. Som Ulrik Brock Hoffmeyer, administrerende direktør i boligadministrationen BO-VEST, der er forretningskunde hos Domea.dk, siger:

- Det koster at stå uden for fællesskabet. Flere tænker bedre sammen, og der er flere til at betale regningen.

Læs flere udsagn fra kunder her

I blomsten herunder kan I læse mere om, hvad vi tilbyder. Men der er også en masse nuancer, som kan være svære at beskrive. Tøv ikke med at kontakte os, hvis ikke I finder det, I søger, så sammensætter vi en løsning, der passer til jer.

 
Pluk fra blomsten

    Fold ydelserne ud

  • Tilkøb: It og digitalisering
  • Tilkøb: Økonomistyring
  • Tilkøb: Indkøb
  • Tilkøb: Jura og løn
  • Tilkøb: HR
  • Tilkøb: Kommunikation
  • Tilkøb: Byggeri

  

Domea.dk er kundeejet

Domea.dks kunder har via vores generalforsamling direkte indflydelse på den overordnede retning for Domea.dks udvikling – herunder ikke mindst på anvendelsen af den investeringsfond, som understøtter virksomhedens strategiske og forretningsmæssige udvikling.

Som forretningskunde har I den samme indflydelse. Det kræver dog, at I aftager leverancer fra Domea.dk i et omfang, der samlet set opfylder kriterierne for at indtræde i og få indflydelse via vores generalforsamling.

En kundeejet virksomhed
 

Kontakt os
Læs om at være fuldkunde
Læs om at være byggekunde


Til toppen