Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I 2014 besluttede Domeas bestyrelse, at de mange ildsjæle i boligorganisationer og –afdelinger fortjener anerkendelse for deres store, frivillige indsats. Derfor blev Domea Prisen uddelt for første gang på Domeas Landskonference i juni 2014. I alt fem vindere fik – ud over æren – del i præmiepuljen på 30.000 kr.

Nu er det igen tid til at tænke over, hvem der fortjener at blive sat pris på.

Fortæl os, hvem du synes fortjener at vinde Domea Prisen 2015, og hvorfor. Så bliver din kandidat måske en af vinderne. Og husk, du gerne må indstille dig selv.

Sådan indstiller du kandidater til Domea Prisen 2015

Du kan indstille kandidater til Domea Prisen ved senest 1. juni at sende en mail til kommunikation@domea.dk eller et brev til:

Domea – Kommunikation
Oldenburg alle 3
2630 Taastrup
mrk. Domea Prisen

Du kan finde flere oplysninger om prisen her