Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Du kan nå det endnu: At indstille den eller de ildsjæle, der gør noget særligt for det gode boligliv i dit område. Den samlede præmiesum er på 30.000 kr. til brug i afdelingerne. Især nye initiativer og nye fællesskaber vil komme i betragtning.

Hvem har udvist nye initiativer eller skabt nye fællesskaber?

Du kan indstille en person eller en gruppe, der har gjort noget særligt for dit boligområde. Især personer, der har taget nye initiativer eller skabt nye fællesskaber, vil komme i betragtning. Selv om du ikke kan indstille dig selv, kan du godt indstille en bestyrelse eller en gruppe, du selv er med i.

Domea.dk Prisen 2016 uddeles på Domea.dks landskonference 20. maj i Nyborg.

Vi skal have din indstilling senest mandag 25. april 2016

Send din indstilling på mail til kommunikation@domea.dk og skriv ”Domea.dk Prisen” i emnefeltet.

Eller send din indstilling i et brev til Domea.dk Kommunikation, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup, mrk. ”Domea.dk Prisen”.

Vi glæder os til at modtage din indstilling.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er fundet på i afdelingerne

 • Gymnastik
 • Computerundervisning
 • Fællesspisning
 • Motionsstier
 • Skab et godt ry for afdelingen
 • Fået beboerdemokratiet til at blomstre
 • Nyttehaver
 • Fælles arbejdsdage
 • Uderum
 • Spare på vand, varme og el
 • Markedsføring