Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk tilbyder effektiv og kompetent administration, ejendomsdrift og byggerådgivning af almene boliger og byggeprojekter.

Vi ved, at boligorganisationer er forskellige og har individuelle behov. Derfor gør vi meget ud af at skræddersy vores produkter, så I får præcis den løsning, I efterspørger.

I har som lokal boligorganisation et nærvær og en stor viden om jeres beboere og lokalområde, som vi kan trække på. Til gengæld sørger vi for, at I får en effektiv administration og ejendomsdrift med stordriftsfordele.

Hos Domea.dk kan I som boligorganisation: 

  • Vælge en komplet boligadministrationsaftale som såkaldt ”fuldkunde”
  • Indgå i en unik partnerskabsmodel indenfor rammerne af en fælles it- og administrationsplatform som såkaldt ”forretningskunde”
  • Få kompetent byggerådgivning og -styring af projekter fra start til slut.

Vi leverer under alle omstændigheder en professionel og fuldt forsvarlig administration i overensstemmelse med lovgivning med bl.a. økonomistyring, personaleledelse og beboerdemokrati.

Oven i dette tilbyder vi:

  • En løbende effektivisering af driften
  • Digitalisering af processerne i forbindelse med boligsøgning, lejekontrakt, kundeservice, syn mv.
  • Risikostyring af jeres økonomi og investeringer
  • Strategisk kompetenceudvikling af jeres medarbejdere.

Det er alt sammen for, at medarbejderne kan bruge tiden på det, der giver mest værdi for beboerne.

 

I kan vælge at være kunde hos os på tre måder:

Fuldkunder - komplet boligadministration af boligorganisationer

Med en komplet boligadministrationsaftale kan I vælge at blive tilknyttet et lokalt servicecenter, der sikrer en effektiv ejendomsdrift med professionel ledelse lokalt og nærværende rådgivning af beboerdemokratiet.

Servicecentret bakkes op af specialister i Domea.dks Landscenter, hvor vi kan udføre mange af de øvrige opgaver billigt og effektivt.

Forretningskunder - boligorganisationer med egen administration

Hvis I som boligorganisation eller -administration ønsker at være selvadministrerende, kan I med fordel indgå i et samarbejde med Domea.dk indenfor rammerne af en fælles it- og administrationsplatform - vi kalder det for ”forretningskundeaftaler” eller ”partnerskabsaftaler”.

Platformen giver jer adgang til velafprøvede værktøjer, processer, forretningsgange og udviklingsprojekter, og I kan efter behov benytte Domea.dks specialistfunktioner.

Byggerådgivning og byggestyring

Uanset om I er fuldkunde, forretningskunde eller slet ikke kunde hos os endnu, kan I benytte vores dygtige og professionelle byggeafdeling til at realisere jeres drømme om nybyggerier eller renoveringer.

Vi tænker mennesker før mursten og tager udgangspunkt i jeres ønsker og varetager bygge- og renoveringsprojekter fra start til slut. Kvalitet, fleksibilitet og nærvær er byggestenene, der er jeres garant for et solidt administrativt fundament, som sikrer succes i jeres projekt.

Læs mere om vores byggepolitik her