Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk løser byggeopgaver for selvstændige, almene boligorganisationer. Både nybyggerier og renoveringer. At levere et færdigt byggeri uden fejl eller mangler er det vigtigste for vores arbejde. Vi vil sikre, at overgangen fra byggeplads til daglig drift sker så smertefrit som muligt. Og vi ved, at det ultimative bevis på et succesfuldt byggeri er tilfredse beboere.

Vi sørger for, at de lokale bestyrelser kan genkende sig selv i byggeprocessen, hvad enten det gælder et nybyggeri eller en renovering.

Når vi samarbejder med en kommune, sker det på kommunens præmisser. Vi hjælper kommunen med at skabe by- og boligområder for fremtiden. Og vi gør det gennem harmoniske og attraktive bebyggelser. For at lykkes samarbejder vi med de bedste og mest kompetente arkitekter, ingeniører og håndværkere.

Byggepolitikkens ti bud

  1. Vi tror på, at mennesker er vigtigere end mursten
  2. Vi tænker på helheden – menneskerne, boligerne og byen: Livet mellem husene
  3. Vi inddrager og involverer beboerne undervejs
  4. Vi tænker og arbejder bæredygtigt
  5. Vi arbejder for, at hvert byggeri skaber stolthed, fordi det er skønt, attraktivt og unikt
  6. Vi er nytænkende og skaber innovative løsninger
  7. Vi skaber rammerne for det gode boligliv – og det gode naboskab
  8. Vi bygger for beboernes og fremtidige generationers ”drømme” om fremtidens gode boligliv
  9. Vi leverer byggeriet til aftalt tid og budget
  10. Vi gør en ekstraordinær indsats for at undgå fejl.

 

Sådan udlever vi byggepolitikken

Planlægning: Vi investerer i denne fase af projektet for at sikre det bedst tænkelige udgangspunkt for byggeriet, så vi har mere viden tidligt i projektet. Her kobles tekniske rådgivere (arkitekt og ingeniør) på opgaven.

Byggeriet udføres: I byggefasen er der valgt entreprenører og håndværkere. De projekterende rådgivere har ansvaret for, at byggeriet skrider frem på byggepladsen. Projektlederens rolle er at holde rådgivere/entreprenører på sporet gennem synlig projektledelse og stram styring.

Aflevering af byggeriet til beboere og til drift: Når byggeriet nærmer sig sin afslutning, begynder en lang række nye delprocesser. Byggeriet overleveres professionelt og i god tid til drift og beboere. Anlæg og teknik afprøves og testes inden indflytning.