Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Anden etape af Æblelunden indeholder 45 nye familieboliger, der bygges i fire punkthuse á tre og fire etager. Anden etape opføres i samme stil som den første etape, med karakteristiske lyse, smukke og solide betonelementer. Adgangen til boligerne sker via trappeopgang/elevator og lejlighederne er gennemlyste, rummelige og med egen altan eller terrasse.

I boligerne findes et flisebelagt bryggers med mulighed for at opstille egen vaskesøjle, et moderne køkken og badeværelse i lyse og indbydende farver. Gulve i køkken, stue og værelser er trægulve, og alle gulve er med gulvvarme.

Boliger i Lavenergiklasse 1

Begge etaper af Æblelunden er og bliver opført, i det der kaldes Lavenergiklasse 1. Det betyder at varmeudgifterne holdes på et meget lavt niveau. Derudover kan vandforbruget holdes nede, da regnvandet opsamles i underjordiske tanke og bruges til bl.a. toiletskyl. Endelig er hver lejlighed forsynet med et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Det sikrer, at indeklimaet er i top, og at den opvarmede luft ikke går til spilde.

Naturskønne omgivelser

Æblelunden er placeret i det nye attraktive område i den sydlige del af Stenløse. Med udsigt til åbne og naturskønne omgivelser og kun få minutter ind til centrum af Stenløse, hvor gode busforbindelser og S-tog gør det muligt at rejse videre rundt i Nordsjælland eller ind til København.
I Stenløse centrum finder man Egedal Centret, hvor der er gode indkøbsmuligheder, caféliv og mange andre tilbud.

I forbindelse med anden etape af byggeriet opføres også et fælleshus med gæstebolig. De første boliger af anden etape forventes indflytningsklare i sommeren 2014.