Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Enebærhaven er en dejlig bebyggelse, med positive og engagerede beboere, i gode fysiske rammer, som er beliggende centralt i Humlebæk.

Bebyggelsen blev opført midt i 70’erme, i en periode med byggeboom og megen nytænkning. Men desværre var det ikke al nytænkning, der var så holdbart som forventet. Bygningerne har over tid fået nogle skader, og samtidig har ønskerne til boligen ændret sig.

Derfor er der blevet foretaget en gennemgribende renovering, hvor skader er udbedret og fordelingen af lejligheder er ændret, således at der både er plads til unge og ældre, enlige og familier.

Dejlige omgivelser

Enebærhaven ligger centralt tæt på gode indkøbsmuligheder og station. Enebærhaven er omgivet af skønne grønne fællesarealer, med mulighed for leg, afslapning og hygge.

Tidsplan for renoveringen

Renoveringsarbejdet blev afsluttet april 2015.