Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Byggeriet er en del af et nyt levende og dynamiske bymiljø omkring Ny Ellebjerg Station, hvor det er planlagt at Københavns Metro skal have stoppested. Bydelen udgør en sammenhængende base, der løber fra Gl. Køge Landevej og ned til Ny Ellebjerg Station.

Byggeriet Følager består af 2 boligblokke med henholdsvis 22 og 24 spændende og velindrettede familieboliger. Alle boliger består af tre- eller fireværelseslejligheder med et boligareal på 83-112 m2. Vinduer og døre i familieboligerne er 2,4 m i højden, for at matche loftshøjden i boligerne og sikrer et optimalt lysindfald.

Følager har desuden et fællesrum på 116 m2 med stor sal, garderobe, toiletter og køkken, hvor beboerne har mulighed for at afholde større arrangementer.

Grønne tage og fælles udearealer

Et overordnet tema for den nye bydel er grønne tage, der skal benyttes som fælles udearealer. Udearealet mellem Følagers to boligblokke er derfor sammenhægende bygget op på en plint i første sals højde. På den måde er der skabt et fælles udeareal, der fungerer som en unik og beplantet verden mellem boligblokkene.

Intentionen er at skabe en moderne bebyggelse, der blander bolig, handel og erhverv. Derfor vil samspillet mellem erhverv og boliger med fællesrum, kantiner og butikker blive en væsentlig generator for resten af området.

Lavt varmeforbrug

Byggeriet er opført i energiklasse 2015, hvilket betyder at boligerne er miljøvenlige og beboerne får et lavt varmeforbrug. Derudover har boligerne et sundt indeklima, og sunde materialer danner grundlag for et byggeri med en høj miljøprofil.

Læs mere

Huslejepriser

Udlejningsmateriale og plantegninger

Indflytning

Byggeriet var klar til indflytning 1. oktober 2016.

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til Følager her