Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

På Oldenborggade 40, centralt i Fredericia, har Domea.dk opført 41 moderne og klimavenlige almene familieboliger. Byggeriet hedder 'Frederikshuset' og tilbyder et varieret udbud af familieboliger i forskellige størrelser, hvoraf er bygget to såkaldte 'Townhouses', som er boliger i to plan. Bebyggelsen har elevator, og boligerne er udstyret med en lækker altan og tilhørende kælderrum.

Boligerne har et fælles gårdmiljø og er placeret ved kanalen, hvor et trappe- og rampeanlæg gør det muligt at komme helt ned til vandet, hvilket gør boligernes beliggenhed ekstra attraktiv. Kanalen repræsenterer en stor herlighedsværdi for beboerne og er sammen med den sydvendte placering et stort aktiv for den stemning og det liv, som foregår i og rundt om bebyggelsen.

Central beliggenhed

Frederikshuset er placeret centralt i et attraktivt boligkvarter, som er i rivende udvikling. Centrum af Fredericia finder du blot 500 meter fra boligerne, hvor der er gode indkøbsmuligheder, specialbutikker og hyggelige spisesteder. Inden for de kommende år vil der blive bygget flere boliger i denne populære bydel, og det vil blomstre med liv i form af spisesteder, butikker og caféliv.

Inden for kort afstand ligger både skole og daginstitutioner samt skøn natur med Fredericia Voldanlæg, Hannerup Skov, Kastellet og det smukke Lillebælt.

Boligernes størrelser

6 to-rums boliger på mellem 62 og 66 m2
30 tre-rums boliger på mellem 79 og 100 m2
5 fire-rums boliger på mellem 100 og 112 m2, hvoraf 2 af disse boliger er i 2 plan (townhouse)
Se fordelingen af rum og m2 her

Se plantegninger

Læs mere om Frederikshuset, og se plantegninger her (pdf)

Huslejepriser

Se huslejepriser for boligerne her (pdf)

Skriv dig op

Skriv dig på venteliste til en bolig i Frederikshuset her