Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bebyggelsen er placeret i et grønt område med fælles friarealer, ophold, leg og parkering og består af fem blokke med vandret lejlighedsskel og to blokke med rækkehuse i to etager.

Alle boliger har enten have eller altan og udvendigt depotrum.

Tilgængelighed

Byggeriet er udstyret med elevatortårne i beton og åbne ståltrapper. Adgangsveje, parkeringspladser og det interne fortov er udført niveaufrit af hensyn til gangbesværede og kørestolsbrugere. Der anlægges én handicap-parkeringsplads og én plads til handicapbus.

Køkken og hårde hvidevarer

Alle lejligheder er udstyret med hårde hvidevarer (køl/frys, komfur og emhætte). Der er afsat plads og udført installationer til opvaskemaskine ved køkkenvasken. Der er ligeledes afsat plads og udført installationer til vaskemaskine og kondenstørretumbler i badeværelset. Køkkeninventar er fra HTH, og hårde hvidevarer er fra Siemens.

Gulve i egeparket

Der er gennemgående ege trægulve i stue, køkkenområdet, værelser og gangareal. I badeværelset er der grå klinker på gulvet og hvide fliser på væggene i brusenichen.

Indflytning

Byggeriet var klar til indflytning december 2016.

Læs mere

Læs mere og se plantegninger af boligerne i Holbeks Ager her

Se Holbeks Agers facebook-side her

Huslejepriser

Se huslejepriser for Holbeks Ager

Skriv dig op

Skriv dig op til en bolig i Holbeks Ager her