Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

De 47 nye seniorboliger er opført på Ishøj Boulevard ved siden af Vejleå kirke. Det er Ishøj Boligselskab som står bag byggeriet, som er bygget i samarbejde med bygge- og boligadministrationen Domea.dk.

Om boligerne

Boligerne består af 31 tre-rums boliger på 85 - 90 m2, og 16 to-rums boliger på 65 - 70 m2.

I alle boliger er der store vinduer som giver et godt lysindfald og sikrer at boligerne er meget lyse. Hver bolig har desuden egen altan, og der er elevator i byggeriet.

Kirkehaven er bygget som bæredygtige lavenergiboliger, med et meget lavt forbrug af el, vand og varme, hvilket sikrer lave forbrugsregninger, godt indeklima og en lav belastning for miljøet.

Boligerne er beregnet til beboere over 55 år.

Stort, hyggeligt gårdrum

I Kirkehaven er der skabt et stort, hyggeligt gårdrum med muligheder for ophold og fællesskab. Derudover er der et fælleshus med plads til ca. 40 personer til brug for Kirkehavens beboere.

Udlejning via Ishøj Kommune 

Udlejningen af boligerne i Kirkehaven sker via Ishøj Kommune, da Kommunen har 100% anvisningsret. Det betyder, at man ikke kan skrive sig på venteliste til boligerne.