Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Nybyggeriet Kridtholmen, er lavenergiboliger med solceller, havudsigt og kun 10 min. fra Rådhuspladsen.

Byens puls og maritim stemning

Det nye byggeri Kridtholmen er beliggende i den nye kanalby på Teglholmen - kun 10 minutter fra Rådhuspladsen. Her mærker man byens puls og en maritim stemning, fordi boligerne har vandudsigt fra altanerne.

Kridtholmen og området omkring er inspireret af Amsterdam og andre kanalbyer. Kridtholmen udgøres af 106 almene lejeboliger og 22 ejerboliger. Der er 35 forskellige typer almene lejeboliger at vælge imellem blandt de 106 lejligheder, som både er 2, 3 og 4 værelseslejligheder. Boligerne ejes af Boligselskabet Domea.dk København.

Bygget efter strenge energikrav

Kridtholmen er et grønt byggeri, da det er lavenergiboliger, som er bygget efter energikrav, der først træder i kraft i 2015. Byggeriet har grønne tage, hvilket giver en flot visuel effekt og som forsinker nedbør, og så er der solceller på taget.