Mølholm Have består af 70 lækre og moderne familieboliger med store overdækkede syd- og vestvendte terrasser, hvorfra den spektakulære arkitektur kan nydes året rundt. Boligerne har fantastiske vinduespartier, der går fra gulv til loft og stort køkken i åben forbindelse med stuen. Desuden er der depotrum til hver bolig.

Eksklusive kvalitetsmaterialer

Mølholm Have er et lavenergibyggeri i energiklasse 1. Boligerne er bygget i nye punkthuse i 2-4 etagers højde og med elevatorer. Her er fokus på og eksklusivitet med kvalitetsmaterialer, fx Svane-køkkener, hårde hvidevarer fra Miele og kvalitetsgulve i asketræ. 

Tæt på det meste

Mølholm Have ligger i skønne omgivelser. Kun et stenkast væk ligger Sønderskoven, hvor der er rig mulighed for dejlige gåture og anden motion. Du kommer tæt på det meste. Mølholm skole, institutioner, offentlig transport og gode indkøbsmuligheder er inden for kort afstand.

Mølholm Haves omgivelser og boligernes kvalitetsmaterialer betyder, at der skabes en bolig ud over det sædvanlige.
Det er Boligselskabet Domea Vejle, der opfører de eksklusive boliger beliggende centralt i Vejle kun 2 minutter fra E45 og i gåafstand fra gode indkøbsmuligheder.